STANOJEVIĆ OTKRIO DA VEĆ ZNA SASTAV ZA DINAMO KIJEV: Retko dobijamo ovakvu priliku, aktivan rezultat bi bio OVAJ

Autor:

Sport

22.07.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pokušavamo da se prebacimo na drugačiji ritam meča"

STANOJEVIĆ OTKRIO DA VEĆ ZNA SASTAV ZA DINAMO KIJEV: Retko dobijamo ovakvu priliku, aktivan rezultat bi bio OVAJ

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana sutra u 20.00 (Arena sport Premijum 1) započinju svoj međunarodni put i to na gostovanju Dinamu iz Kijeva u prvom susretu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Ekipa je jutros otputovala u Poljsku gde će se meč odigrati usled rata, a odatle se javio strateg crno-belih Aleksandar Stanojević.

– Retko dobijete priliku da igrate kvalifikacije za Ligu šampionu. Srećni smo zbog toga. Igramo protiv velikog kluba, ali imamo želju da napravimo nešto. Ulazimo s velikom motivacijom u ovu utakmicu – počeo je šef struke Partizana, pa nastavio:

– Ovo je poptuno drugačija utakmica, drugačiji profil i mislim da ne može da se poredi s tom utakmicom u prvenstvu. Više smo se fokusirali na Dinamo, a ne toliko na taj meč s Napretkom. Pokušavamo da se prebacimo na drugačiji ritam meča. Ovo je eliminaciona utakmica i važno je da napravimo aktivan rezultat, kako bismo mirnije dočekali revanš u Beogradu.

Republika

Foto: Starsport

Partizan protiv Napretka

Već zna koji će sastav početi.

– Znamo koji će sastav da počne, odredili smo to još juče. Sa jasnom slikom ulazimo u utakmicu i dobro znamo šta želimo - rekao je Stanoje, pa se osvrnuo na protivnika: 

– Oni su izuzetno fizički dominantna ekipa, brzi su i direktni, ali i dosta tehnički kvalitetni. Imaju i određenih mana, ali o tome pričam sa svojim igračima. Generalno, očekuje nas meč jakog intenziteta i moramo da budemo fokusirani i skoncentrisani sve vreme.

Za kraj je objasnio i koji bi rezultat bio dobar za njega i tim.

– Svaki rezultat koji možete kod kuće da pretvorite u pozitivan je aktivan rezultat. Videćemo to posle utakmice. Nekada možete da imate i loš rezultat, a da znate da možete da prođete dalje, kao i obrnuto. Sutra je samo prvo poluvreme i tako se spremamo za meč - zaokružio je trener Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading