"VIDIMO SE U SUBOTU": On je već postao ljubimac Delija - Brazilac oduševljen atmosferom na Marakani!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.07.2024

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek je stigao, a već ispisao stranice istorije crveno-belih.

"VIDIMO SE U SUBOTU": On je već postao ljubimac Delija - Brazilac oduševljen atmosferom na Marakani!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Jedinstvo iz Uba na otvaranju nove sezone Superlige Srbije pred delijama rezultatom 4:0 (2:0).

"Bravu Ubljana" je otključao Šerif Endiaje koji je mrežu gostiju zatresao dva puta. U nastavku meča pogodio je i Aleksandar Katai, a erupcija oduševljnja na Marakani usledila je u 69. minutu kada se u listu strelaca upisao novajlija, Brazilac Bruno Duarte koji j samo par desetina sekundi pre pogotka, ušao u igru i koji je u prvom kontaktu sa loptom zatresao mrežu.

Nakon meča Brazilac nije krio svoje oduševljenje:

- Posle utakmice sam dobio informaciju da sam ušao u istoriju Crvene zvezde i da sam za samo 52 sekunde postigao gol. Drago mi je što sam se već na debiju upisao u strelce i sada će mi biti mnogo lakše kada sam probio tu barijeru. Napadači vole da postižu golove, takav je slučaj i sa mnom. Svaki gol mi donosi dodatnu energiju i samopouzdanje. Ipak moram da pohvalim sjajnu akciju ekipe koja je prethodila mom golu, našao sam se na pravom mestu za odbitak i pogodio.

Ne krije Duarte ni oduševljenost atmosferom na stadionu "Rajko Mitić":

- Uzbuđen sam bio pri ulasku na teren, ali smiren i koncentrisan. To je bila neka vrsta pozitivne treme. Čim sam kročio na teren osetio sam neku posebnu emergiju. Gledao sam prethodno klipove i bio oduševljen, ali poseban je osećaj kada se to doživi. Nadam se da će još više navijača biti protiv Mladosti. Želimo da nastavimo da pobeđujemo i treba nam njihova podrška.

 

 

Priliku za novo predstavljanje zvezdaškoj publici, Burno Duarte će imati već narednog vikenda kada u drugoj takmičarskoj rundi Crvena zvezda dočekuje lučansku Mladost i biće to prilika da Brazilac još jednom pokaže sav kvalitet kojim raspolaže.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading