GROBARIMA PUNO SRCE! Obradović završio VRHUNSKO pojačanje!

Autor:

Sport

21.07.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli napravili odličan posao.

GROBARIMA PUNO SRCE! Obradović završio VRHUNSKO pojačanje!

Foto: Starsport

Na kraju prošle sezone, KK Partizan je započeo potpuni remont tima, a do sada je klub ozvaničio samo tri pojačanja.

Predsednik crno-belih, Ostoja Mijailović, najavio je da su obezbeđeni potpisi još ne tako malog broja igrača, ali da će njihovo predstavljanje biti drugačije nego do sada.

Jedno od imena koje nije zvanično potvrđeno, a o kojem mediji danima pišu da stiže, jeste reprezentativac Južnog Sudana, Karlik Džons.

Ovaj igrač je nedavno pokazao svoj kvalitet na meču reprezentacije Južnog Sudana protiv novog "drim tima" Sjedinjenih Američkih Država. Iako je njegov tim poražen sa 100:101, budući ljubimac grobara je zabeležio tripl-dabl, ostvarivši 15 poena, 11 asistencija i 11 skokova, uz dve ukradene lopte.

Foto: www.profimedia.rs

Karlik Džons

Njegova impresivna igra na terenu izazvala je veliku pažnju i pohvale, a mnogi su počeli da spekulišu o Karlikovoj budućnosti.

Nakon neverovatne partije na meču ovih reprezentacija, mnogi su izrazili uverenje da Džons nema dilemu oko nastavka karijere u NBA ligi. S druge strane, navijači Partizana su oduševljeni njegovom igrom i već ga vide kao ključnog igrača svog tima u narednoj sezoni za osvajanje nekog od trofeja.

Džonsova pojava na terenu izazvala je veliko oduševljenje među grobarima, koji jedva čekaju da vide igre svog novog idola u crno-belom dresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading