NOVI VELEOBRT U SLUČAJU PETRUŠEV I ZVEZDA! Oglasio se Miško i OPLEO po izvoru koji tvrdi da ga Olimpijakos NE PUŠTA

Autor:

Sport

22.07.2024

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi da razgovora nije ni bilo!

NOVI VELEOBRT U SLUČAJU PETRUŠEV I ZVEZDA! Oglasio se Miško i OPLEO po izvoru koji tvrdi da ga Olimpijakos NE PUŠTA

Foto: X/Olympiacos_BC

Srpski reprezentativac Filip Petrušev bio je predmet brojnih spekulacija ovog leta, nakon što je viđen na razgovoru sa čelnicima Crvene zvezde. Nadale su se delije da je pozicija četiri "zatvorena" njegovim dolaskom, ali ih je rastužio poznati insajder Mateo Andreani koji je objavio da od transfera nema ništa, jer Olimpijakos trenutno preferira zadržavanje postojećeg igračkog kadra.

Međutim, sada se događa novi preokret, pošto se oglasio poznati agent Miško Ražnatović koji zastupa Petruševa, oštro osudivši Italijana koji je objavio informaciju da Olimpijakos ne pušta igrača i medije koji su to preneli.

Da li je moguće da srpski mediji prenose ovo i tvrde da je transfer propao! Ko je izvor? 18 hiljada pratilaca? Nikakvih razgovora nije bilo, niti će biti dok eventualno Olimpijakos ne dobije pojačanje na poziciji četiri! To je zaključak od pre dve sedmice i ništa se nije promenilo. Nestvarno - napisao je Ražnatović na Tviteru.

U prošloj sezoni, Petrušev je pokazao izuzetne sposobnosti, posebno u plej-of seriji protiv Barselone, gde je prosečno postizao 10,2 poena, 4,4 skoka i 12,6 indeksnih poena u pet mečeva. U grčkom prvenstvu, beležio je devet poena, četiri skoka i 1,7 asistencija u 11 odigranih mečeva.

Podsetimo, Filip je iz Beograda otišao 2023. godine, a posle neuspešne epizode u NBA ligi vratio se u Evropu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading