NOVI IGRAČ PARTIZANA RAZBIO AMERE, PA POSTAVIO PITANJE! Da li je...?

Autor:

Sport

21.07.2024

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karlik Džons izdominirao protiv SAD.

NOVI IGRAČ PARTIZANA RAZBIO AMERE, PA POSTAVIO PITANJE! Da li je...?

Foto: www.profimedia.rs

Tokom jučerašnje prijateljske utakmice između Južnog Sudana i Sjedinjenih Američkih Država, u sklopu priprema za Olimpijske igre u Parizu, jedan igrač je posebno privukao pažnju svetske košarkaške javnosti - Karlik Džons.

Iako je konačni rezultat utakmice bio 101:100 za SAD, afrička selekcija je uspela da drži vođstvo tokom tri četvrtine, a Klark je bio ključni igrač u tom poduhvatu.

Džons je ostvario impresivan tripl-dabl u ovoj utakmici, zabeleživši 15 poena, 11 skokova i isto toliko asistencija. On je čak već na startu meča imao devet poena i po šest dodavanja i uhvaćenih lopti, što je dodatno izbacilo u prvi plan njegovu izuzetnu igru.

Novi igrač Partizana je čak postavio pitanje da li je iko ikada ostvario tripl-dabl protiv SAD, što dodatno naglašava retkost ovog dostignuća.

- Da li je iko ikada ostvario triple-dable protiv SAD? Samo me zanima - napisao je Karlik.

Džons je prethodne sezone dominirao u Kini, beležeći impresivne statistike od 16.6 poena, 4.9 asistencija i 4.2 skoka u regularnom delu prvenstva, dok je u plej-ofu beležio 17.3 poena, četiri asistencije i 3.1 skokova. Takođe, privukao je pažnju igrajući za nacionalni tim na Svetskom prvenstvu prošle godine, ostvarivši prosečni učinak od 21 poena, 10.4 asistencije i 4.8 skokova.

Tokom karijere u NBA, nastupao je za Čikago Bulse, Denver Nagetse i Dalas Maverikse, što dodatno naglašava njegovu iskustvo i kvalitet kao košarkaša. Njegova reputacija je rasla, posebno nakon njegovih izvanrednih nastupa kako u nacionalnom timu, tako i u Kini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading