VATRENA ŠARLOT OBJAVILA MISTERIOZNU FOTKU NA INSTAGRAMU: Najava kraha braka sa engleskim reprezentativcem, ili nešto drugo? (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.07.2024

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi izvode različite teorije o

VATRENA ŠARLOT OBJAVILA MISTERIOZNU FOTKU NA INSTAGRAMU: Najava kraha braka sa engleskim reprezentativcem, ili nešto drugo? (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/ charlottehtrippier

Šarlot Tripijer, supruga fudbalera Kirana Tripijera, nedavno je postavila fotografiju na Instagramu na kojoj pozira ispred prelepog pejzaža Mikonosa dok uživa u čaši vina. Fotografija je privukla hiljade lajkova i stotine komentara u kojima su ljudi hvalili njen izgled i stil odevanja. Ova objava usledila je nakon što su procurile vesti o problemima u braku između nje i Kierana Trippiera, koji je nedavno igrao za Englesku na Evropskom prvenstvu.

Crvenokosa lepotica je nedavno postavila misteriozan status na društvenim mrežama koji je sugerisao da je njen brak sa Kiranom u opasnosti. Njen nedolazak u Nemačku kako bi pratila muža na Evropskom prvenstvu, kao i prodaja njihove kuće u vrednosti od 3,8 miliona funti, dodatno su podgrejali spekulacije o problemima u njihovom odnosu. Ranije prošle godine, Kiran Tripijer je izazvao kontroverzu podizanjem jedne devojke dok je slavio sa saigračima u karaoke baru, dok je Šarlot u to vreme bila na odmoru u Španiji.

 

Tripijer je prethodno odložio priključenje reprezentaciji Engleske zbog "ličnih obaveza", a selektor Geret Sautgejt mu je dao posebnu dozvolu da se pridruži kasnije nakon što su on i supruga Šarlot otputovali u Italiju na romantični odmor. Ova dešavanja su pratili brojni komentari javnosti i medija.

Kiran Tripijer je bio jedan od ključnih igrača u timu Engleske tokom Evropskog prvenstva, ali njegov tim nije uspeo da osvoji titulu.

Ostaje da se vidi da li navedene fotografije i definitivno najvljuju krah braka između Kirana i Šarlot.

Da podsetimo, Kiran Tripijer od 2022. godine nosi crno-beli dres Njukasla u koji je stigao iz madridskog Atletika u kojem je proveo dve i po sezone, a za reprezentaciju Engleske je do sada na 54 meča postigao jedan pogodak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading