ZVEZDA OSTAJE BEZ VEĆ VIĐENOG POJAČANJA: Grci prelomili - Petrušev OSTAJE u Pireju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.07.2024

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je suditi po informacijama uvek dobro obaveštenog Andreanija, nema ništa od selidbe reprezentativca u Beograd.

ZVEZDA OSTAJE BEZ VEĆ VIĐENOG POJAČANJA: Grci prelomili - Petrušev OSTAJE u Pireju!

Foto: Starsport

Srpski reprezentativac Filip Petrušev bio je predmet brojnih spekulacija ovog leta, ali izgleda da od njegovog transfera u Crvenu zvezdu neće biti ništa. Iako ima potpisan trogodišnji ugovor sa grčkim velikanom Olimpijakosom, nije uspeo da ostvari značajniju minutažu tokom prethodne sezone zbog jake konkurencije i u medijima se polemisalo da bi već ovog leta mogao da se vrati u srpsku prestonicu i ponese ponovo dres Crvene zvezde.

Iako su vođeni razgovori, poznati insajder Mateo Andreani otkriva da od transfera nema ništa, jer Olimpijakos trenutno preferira zadržavanje postojećeg igračkog kadra. Ovo će sigurno razočarati navijače Crvene zvezde koji su se nadali da će Petrušev pojačati njihov tim.

 

 

Nakon njegovih impresivnih nastupa za reprezentaciju, jasno je da Petrušev igra na visokom nivou, kako statistički, tako i u pogledu svih ostalih aspekata igre koji nisu vidljivi na papiru. Ovo je dodatni razlog za žaljenje što transfer nije ostvaren.

S obzirom na trenutni sastav, jasno je da Crvenoj zvezdi nedostaje još jedan kvalitetan krilni centar, s obzirom da se na toj poziciji trenutno nalaze samo Majk Daum i Dejan Davidovac, tako da će klub sa Malog Kalemegdana morati da se okrene nekim drugim rešenjima na tržištu.

U prošloj sezoni, Petrušev je pokazao izuzetne sposobnosti, posebno u plej-of seriji protiv Barselone, gde je prosečno postizao 10,2 poena, 4,4 skoka i 12,6 indeksnih poena u pet mečeva. U grčkom prvenstvu, beležio je devet poena, četiri skoka i 1,7 asistencija u 11 odigranih mečeva.

Ukupno gledano, transfer Filipa Petruševa u Crvenu zvezdu izgleda da neće biti ostvaren, ostavljajući timu i navijačima razočaranje, ali i potrebu za pronalaženjem adekvatne zamene na poziciji krilnog centra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading