LIGA KONFERENCIJA JE OPTIMALNA: "Lale" i "đavoli" saznali imena potencijalnih rivala - protivnici koji se mogu eliminisati!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.07.2024

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vovjdona u Sloveniji, RAdnički 1923 u Mađarskoj?

LIGA KONFERENCIJA JE OPTIMALNA: "Lale" i "đavoli" saznali imena potencijalnih rivala - protivnici koji se mogu eliminisati!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalski klub Vojvodina se sprema za izazovnu utakmicu protiv holandskog giganta Ajaksa u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Prva utakmica će se odigrati u četvrtak od 20.30 časova, dok je revanš zakazan za 1. avgust na "TSC Areni" u Bačkoj Topoli. "Stara dama" je već saznala potencijalnog rivala za narednu rundu, te ukoliko uspe da iznenadi i eliminiše "kopljanike," sledi joj izazov protiv Panatinaikosa. S druge strane, u slučaju neuspeha, Vojvodina će se suočiti sa ekipom iz Slovenije ili Rumunije u okviru UEFA Lige konferencija.

Danas je održan žreb za treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, gde je Vojvodina saznala potencijalnog protivnika u slučaju prolaska. "Lale" će se susresti sa boljim iz dvomeča između Maribora i Univerzitatee iz Krajove. Ovo bi moglo biti novo uzbudljivo poglavlje u evropskom putovanju fudbalera Vojvodine, koji su spremni da se suoče sa izazovima i pokažu svoj kvalitet na međunarodnoj sceni.

Foto: FK Vojvodina

"Lale" grabe ka evropskoj jeseni

 

Pored Vojvodine, i fudbalski klub Radnički 1923 iz Kragujevca se suočava sa svojim izazovima u kvalifikacijama za evropska takmičenja. Ukoliko budu uspešni protiv Mornara iz Bara, igrači Radničkog 1923 će se susresti sa mađarskim Pakšijem ili kiparskim AEK-om iz Larnake. Ovo je prilika za mlade talente da pokažu svoje umeće i steknu dragoceno iskustvo na međunarodnoj sceni.

Nema sumnje da će ljubitelji fudbala u Srbiji sa nestrpljenjem pratiti ove utakmice i navijati za uspeh svojih timova. Uzbuđenje je zagarantovano, a evropska avantura fudbalskih klubova iz Srbije donosi novu dimenziju takmičarskog duha i sportskog nadmetanja. Sledimo sa pažnjom razvoj događaja i podržavamo naše timove u njihovim evropskim podvizima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading