ZVEZDA JE BILA NAJBRŽA: Na Marakanu stiže učesnik EVRO 2024 - reprezentativac Slovenije oblači crveno-beli dres!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.07.2024

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

TRansfer saga je okončana?

ZVEZDA JE BILA NAJBRŽA: Na Marakanu stiže učesnik EVRO 2024 - reprezentativac Slovenije oblači crveno-beli dres!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalski klub Crvena zvezda je postigla preliminarni sporazum o transferu Timija Maksa Elšnika iz Olimpije, prenosi portal "Mozzart Sport".

Prema dogovoru, Elšnik će stići na Marakanu do kraja nedelje, a za ovaj transfer crveno-beli će platiti obeštećenje od 1.500.000 evra francuskom predstavniku. Ovaj 26-godišnji Slovenac, koji igra na poziciji centralnog veznog, će zarađivati 420.000 evra po sezoni, što je rezultat njegovih odličnih nastupa za reprezentaciju Slovenije na Evropskom prvenstvu.

Zvezda je uspela da nadmaši konkurenciju iz Hrvatske, Italije i Engleske kako bi osigurala ovaj transfer. Elšnik, koji može da odigra na više pozicija, biće dodatak već jakom timu Crvene zvezde. Konkurencija na terenu će mu biti Hvang i Dalsio, Gelor Kanga i Srđan Mijailović.

Elšnikov dolazak predstavlja značajan korak za Crvenu zvezdu, koja želi da ojača svoj tim kako bi ostvarila uspehe u domaćem prvenstvu, ali i na međunarodnoj sceni. Njegova sposobnost da pokrije više pozicija pružaće treneru dodatne opcije i fleksibilnost u formiranju taktike.

Republika

Foto: Starsport

Vladan Milojević dobija još jednog sjajnog fudbalera

 

Elšnik je pokazao izuzetan potencijal tokom karijere, a njegov dolazak na Marakanu donosi novu energiju i nadu navijačima Crvene zvezde. Sa iskustvom igranja za reprezentaciju Slovenije na Evropskom prvenstvu, očekuje se da će doprineti jačanju tima i ostvarivanju sportskih ciljeva.

Sada ostaje da se vidi hoće li srpski šampion napraviti i neki izlazni transfer s obzirom da je u veznom redu ekipe trenera Vladana Milojevića, prilična gužva. U prethodnom periodu se pominjao mogući odlazak Južnokoreanca In Bom Hvanga. Da li će do toga i doći, pokazaće naredni period, ali prema nezvaničnim informacijama Hvang bi trebao da bude na raspolaganju treenru Milojeviću barem do okončanja kvlaifikacija za UEFA Ligu šampiona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading