PREOKRET! DŽONS PARTIJOM PROTIV AMERIKE POKVARIO PLANOVE PARTIZANU?! Najveće POJAČANJE crno-belih moglo bi da završi u NBA

Autor:

Sport

21.07.2024

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grobari su likovali, ali baš to bi moglo da im se obije o glavu

PREOKRET! DŽONS PARTIJOM PROTIV AMERIKE POKVARIO PLANOVE PARTIZANU?! Najveće POJAČANJE crno-belih moglo bi da završi u NBA

Foto: Profimedia

Tokom jučerašnje prijateljske utakmice između Južnog Sudana i Sjedinjenih Američkih Država, u sklopu priprema za Olimpijske igre u Parizu, jedan igrač je posebno privukao pažnju svetske košarkaške javnosti - Karlik Džons.

Iako je konačni rezultat utakmice bio 101:100 za SAD, afrička selekcija je uspela da drži vođstvo tokom tri četvrtine, a Klark je bio ključni igrač u tom poduhvatu.

Džons je ostvario impresivan tripl-dabl u ovoj utakmici, zabeleživši 15 poena, 11 skokova i isto toliko asistencija. On je čak već na startu meča imao devet poena i po šest dodavanja i uhvaćenih lopti, što je dodatno izbacilo u prvi plan njegovu izuzetnu igru.

Baš iz razloga jer je to bila Amerika, njegovi potezi brzo su se proširili društvenim mrežama, a korisnici su se pitali - kako ovog čoveka neće niko iz NBA?! I to bi moglo da se promeni, ukoliko neki od timova "preko bare" izrazi želju da ga dovede do četvrtka.

Prema informacijama novinara Marka Stajna, NBA klubovi imaju rok do četvrtka, 25. jula, da potpišu ugovor sa Karlikom Džonsom pre nego što njegov dogovor sa Partizanom postane zvaničan. Ovaj rok stavlja crno-bele u nezavidan položaj, jer postoji realna mogućnost da klub ostane bez ogromnog pojačanja ukoliko Sudanac postigne dogovor sa nekom od NBA ekipa u narednim danima.

Tako bi grobarima koji su juče likovali zbog njegove partije mogao ponovo da se dogodi slučaj "Mirotić", te da ostanu bez najvećeg letnjeg pojačanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading