KO PRVI NAĐE, NJEGOVO! Nedović na ovaj način iznenadio svoje fanove (FOTO)

Autor:

Sport

22.07.2024

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakve gestove sportisti često koriste kako bi ojačali vezu sa svojim navijačima.

KO PRVI NAĐE, NJEGOVO! Nedović na ovaj način iznenadio svoje fanove (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaš Crvene zvezde, Nemanja Nedović, odlučio je da obraduje svoje pratioce na društvenim mrežama na vrlo neobičan način. Na svom Instagram profilu postavio je stori sa fotografijom ranca koji je ostavio u blizini dvorane "Aleksandar Nikolić", kao poklon za najbržeg pratioca. Ovo iznenađenje je naišlo na veliko interesovanje među navijačima.

Fotografija ranca ostavljenog na parkingu severne strane Pionira brzo je privukla pažnju Nedovićevih pratilaca. Iako je izgledalo da će neko morati da se dobro potrudi da pronađe poklon, ranac je već pronašao svog novog vlasnika. Nedović je potvrdio da je ranac završio u rukama jednog srećnog navijača, čime je ovaj gest dobio još veću vrednost.

- Ostavio sam u blizini "Pionira" ovaj ranac sa par poklončića. Ko prvi nađe, njegov je. Srećno! - napisao je Nedović u svojoj objavi.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Poklon za navijače

 


Ova akcija nije samo poklonila sreću jednom navijaču, već je i omogućila direktnu interakciju između Nedovića i njegovih fanova. Očigledno je da je košarkaš želeo da na originalan način pokaže zahvalnost prema svojoj publici i da im se na neki način približi.

Ovakve gestove sportisti često koriste kako bi ojačali vezu sa svojim navijačima i pokazali im zahvalnost za podršku. Nedovićeva inicijativa je izazvala pozitivne reakcije među ljubiteljima košarke, koji su prepoznali gest kao simpatičan i srdačan.

Nemanja Nedović je svojom originalnom gestom pokazao da ima poseban odnos sa svojom publikom i da mu je stalo da ih obraduje na neobične načine. Ovaj događaj je sigurno ostavio pozitivan utisak na mnoge, a pokazao je i da gestovi pažnje mogu imati veliku vrednost u odnosu sportista i navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading