ŽOC DRHTI DO ČETVRTKA: Partizan se našao u neočekivanom problemu

Autor:

Sport

22.07.2024

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš učinio "medveđu uslugu" crno-belima.

ŽOC DRHTI DO ČETVRTKA: Partizan se našao u neočekivanom problemu

Foto: Starsport

Željku Obradoviću i Partizanu učinili su sebi "medveđu uslugu" i sada drhte do četvrtka. Naime, crno-beli su "potpisali" Karlika Džonsa iz Južnog Sudana na dve godine, ali je u njegovom ugovoru, kao i kod većine košarkaša, izlazna klauzula da on uopšte ne mora stići u Beograd ukoliko da u međuvremenu uzme neki od NBA timova. To "u međuvremenu" je do 25. jula i odlaska reprezentativca Južnog Sudana na Olimpijske igre gde će biti u grupi sa košarkaškom reprezentacijom Srbije.

Republika

Foto: Profimedia

Izdominirao: Džons u duelu sa Dejvisom

Smatralo se da Džons nega gotovo nikakve šanse da zapadne za oko NBA timovima, a onda je protiv američkog drim tima izdominirao sa 15 poena i po 11 skokova i asistencija, pa sada pola najjače lige sveta bruji o njemu. Zato se Partizan našao u neočekivanom problemu i biće "kao na iglama" do četvrtka. Koliko je situacija ozbiljna potvrđuje to što se u celu priču umešao čak i Mark Stejn informacijom da klubovi iz NBA lige motre na Karlika Džonsa i da mogu da ga odvedu iz Partizana.

Upravo je on spomenuo četvrtak kao rok. Ako do tada ne ode u NBA ligu počinje da teče ugovor sa Partizanom, a trener Obradović imaće brigu manje. Ovaj rok stavlja crno-bele u nezavidan položaj, jer postoji realna mogućnost da klub ostane bez ogromnog pojačanja ukoliko Sudanac postigne dogovor sa nekom od NBA ekipa u narednim danima. Tako bi grobarima, koji su likovali zbog njegove partije mogao ponovo da se dogodi "slučaj "Mirotić, te da ostanu bez najvećeg letnjeg pojačanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading