PROBLEM ZA ZVEZDU? Bodo doveo BRUTALNO pojačanje! Nekada bio na radaru crveno-belih!

Autor:

Sport

18.08.2024

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj strelaca je tu!

PROBLEM  ZA ZVEZDU? Bodo doveo BRUTALNO pojačanje! Nekada bio na radaru crveno-belih!

Foto: Profimedia

Norveški fudbalski klub Bodo Glimt je uoči dvomeča sa Crvenom zvezdom uspeo da dovede veliko pojačanje - danskog napadača Filipa Sinkernagela. Ovaj fudbaler je blistao u sezoni 2019/2020 u dresu Boda Glimta, postigavši čak 19 golova na 28 utakmica norveškog šampionata, čime je postao najbolji strelac ekipe. On je takođe zabeležio impresivnih 24 asistencije, što ga je učinilo ubedljivo najboljim igračem ekipe koja je te sezone osvojila prvu titulu.

Foto: Profimedia

Filip Sinkernagel

Interesantno je da je Filip Sinkernagel bio jedna od meta Crvene zvezde u tom periodu, ali je umesto toga odlučio da se pridruži Bodo Glimtu na pozajmicu. Iako je Bodo Glimt želeo da ga zadrži na godinu dana, klub Briž ga je pustio do kraja godine. Nema sumnje da će dolazak ovog talentovanog napadača biti veliko pojačanje za Bodo Glimt u plej-ofu kvalifikacija za plasman u Ligu šampiona.

 

 

Filip Sinkernagel je najavljen kao danskog kralja strelaca, što pokazuje koliko se Bodo Glimt raduje njegovom dolasku. Sa njegovim impresivnim statistikama i veštinama, očekuje se da će biti ključni igrač u nastojanjima kluba da ostvari uspeh u evropskim takmičenjima. S obzirom na njegovu raniju formu i uticaj u timu, navijači Boda Glimta sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se Sinkernagel snaći u novom izazovu.

Biće ovo zanimljiv dvomeč, a Bodo Glimt sigurno neće biti toliko lak protivnik kako ga mnogi navijači doživljavaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading