ZANIMLJIV POČETAK SERIJE A: Milan izvukao bod protiv Torina u zadnjim minutima! Inter se spotakao u Đenovi!

Autor:

Sport

17.08.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milanski klubovi razočarali!

ZANIMLJIV POČETAK SERIJE A: Milan izvukao bod protiv Torina u zadnjim minutima! Inter se spotakao u Đenovi!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Milana remizirali su u prvom kolu Serije A od Torina rezultatom 2:2 na San Siru. ''Rosoner'' su razočarali svoje navijači, a Paulo Fonseka je debitovao na neslavan način na klupi sedmostrukog prvaka Evrope. Strelaci za ''bikove'' bili su autogol Tijaa u 30. i Duvan Zapata u 68. minutu, a za domaćina je pogodio Alvaro Morata u samoj završnici meča i Okafor u 95. minutu.

Torino je poveo sa 2:0 do same završnice utakmice, što je bilo iznenađenje s obzirom na očekivanja. Prvi gol postignut je u 30. minutu, kada je Aleksis Salemakers loše reagovao, omogućivši protivničkom igraču da postigne pogodak. Drugi gol je usledio nakon katastrofalne greške Malika Čaua na gol liniji. Iako sudija nije odmah dosudio gol, nakon provere situacije, ispravno je doneo odluku.

Milan je uspeo da se vrati u igru u završnici meča. U 66. minutu, Alvaro Morata je iznudio penal, ali je nakon intervencije VAR sudije odluka promenjena. Ipak, samo dva minuta kasnije, Duan Zapata je postigao gol za Torino, povisivši vođstvo na 2:0. Morata je uspeo da postigne gol u 81. minutu, ali je on poništen zbog ofsajda. Ipak, u 90. minutu, Morata je konačno uspeo da postigne gol, smanjujući rezultat na 2:1. U poslednjim trenucima utakmice, Junus Musa je postigao gol za Milan, postavivši konačan rezultat 2:2. 

 

Ranije danas, šampion Italije, Inter je remizirao je sa Đenoom rezultatom 2:2 u prvom meču Serije A, dok su pokušavali da odbrane svoju titulu. Alesandro Voljako je doveo Đenou u vođstvo u 20. minutu, ali je Tiram uspeo da donese preokret Interu golovima u 30. i 85. minutu. Ipak, Žuniro Mesijas je u 96. minutu postavio konačnih 2:2 pošto je sa penala loše šutirao, ali je natrčao na odbijenu loptu i poslao je u mrežu.

Pored greške Biseka, posebnu pažnju privuklo je neubedljivo izdanje Lautara Martineza u redovima Intera. Argentinac nije pružio očekivan doprinos u napadu, a mladi Markus Tiram je nosio teret napada na svojim leđima. Deluje da je Francuz bio ključni igrač za izjednačenje, dok je Martinez bio prilično neprimetan tokom većeg dela meča.

OSTALI REZULTATI:

Parma - Fjorentina 1:1

Empoli - Monza 0:0

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading