NISU BEZ RAZLOGA ''KRALJEVI'': Real Madrid oduvao BRUTALNU ponudu tima iz Saudijske Arabije!

Autor:

Sport

18.08.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moćni Perez.

NISU BEZ RAZLOGA ''KRALJEVI'': Real Madrid oduvao BRUTALNU ponudu tima iz Saudijske Arabije!

Foto: Profimedia

Real Madrid nije bez razloga ''kraljevski klub''. Nedavno je odbijena ponuda vredna 100 miliona evra defanzivca Edera Militaa od strane neimenovanog kluba iz Saudijske Arabije. Ova odluka kluba iz Madrida privukla je veliku pažnju javnosti i medija, posebno imajući u vidu nedavni odlazak Naća iz kluba. Interesantno je istaći da je Militao propustio veći deo prošle sezone zbog povrede ukrštenih ligamenata, ali se uspešno vratio na teren krajem sezone.

Foto: Profimedia

Eder Militao

Militao, čiji ugovor sa Real Madridom traje do 30. juna 2028. godine, ostvario je značajan doprinos Kraljevskom klubu. Tokom svoje karijere u Real Madridu, osvojio je impresivnih 12 trofeja i odigrao ukupno 156 mečeva.

Ova odluka Real Madrida jasno pokazuje koliko klub ceni svoje igrače i stabilnost u timu, odbijajući visoku finansijsku ponudu za svog iskusnog defanzivca. Real Madrid, koji nosi nadimak Kraljevski klub, poznat je po svojoj dugoj istoriji uspeha i prepoznatljivom stilu igre. Ova odluka kluba da zadrži Edera Militaa uprkos unosnoj ponudi, još jednom potvrđuje reputaciju kluba kao institucije koja teži najvišim standardima u svetu fudbala.

Ovaj potez prvog čovek kluba, Florentina Pereza govori o moću koju poseduje i da Real nije samo klub, već i instituacija koja ne mora da živi od prodaje igrača. Madriđani ove sezone imaju i više nego brutalan tim sa Kilijanom Mbapeom u napadu koji predvodi novu eru Galaktikosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading