SRBI VEČITA BOLJKA ZA RONALDA: Mtar i Sergej isfrustrirali Portugalca, ovaj ponizio saigrače i pobegao u slvačionicu!

Autor:

Sport

17.08.2024

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne ume da gubi.

SRBI VEČITA BOLJKA ZA RONALDA: Mtar i Sergej isfrustrirali Portugalca, ovaj ponizio saigrače i pobegao u slvačionicu!

Foto: AlNassrFC_EN/X

Fudbalski klub Al Hilal ostvario je ubedljivu pobedu nad ekipom Al Nasra rezultatom 4:1 u finalu Superkupa Saudijske Arabije. Ovaj trijumf značajan je za tim, a posebno se istakao srpski dvojac - Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić. Njih dvojica su bili ključni igrači u ostvarivanju ove važne pobede za Al Hilal.

Reprezentativci Srbije, Mitrović i Milinković Savić, bili su nezaustavljivi na terenu. Mitrović je postigao dva gola i asistirao kod jednog, dok je Sergej Milinković Savić takođe upisao svoje ime među strelce. Njihov doprinos u ovoj utakmici bio je od presudnog značaja za konačan ishod meča.

Iako je pružao snažan otpor sa svojim timom, Kristijano Ronaldo, zvezda ekipe Al Nasra, nije uspeo da spreči poraz od Al Hilala. Ronaldo je postigao jedini gol za Al Nasr, ali nakon primljenog četvrtog pogotka, ismejao je svoje defanzivce i pokazivao im gestikulacijom kako su uspavani. Očigledno razočaran porazom, jedva zadržavajući suze, Ronaldo je brzo napustio teren i otišao u svlačionicu na kraju meča.

Ovaj poraz pokazao je da ni jedan od najvećih fudbalskih talenata poput Ronalda ne može u potpunosti izbeći poraze. Njegova reakcija na terenu pokazuje koliko mu je stalo do svakog meča i koliko teško podnosi neuspehe. Ipak, ova utakmica je još jednom potvrdila da sport nosi neizvesnost i da čak i najbolji igrači ponekad dožive poraze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading