EVROLIGA VEĆ IMA ZAGARANTOVANOG "FENJERAŠA"! Predstavljen tim bez VELIKIH zvezda!

Autor:

Sport

17.08.2024

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa novo u igračkom kadru.

EVROLIGA VEĆ IMA ZAGARANTOVANOG "FENJERAŠA"! Predstavljen tim bez VELIKIH zvezda!

Foto: Euroleague.net

Košarkaški klub Alba iz Berlina je predstavila svoj tim za predstojeću sezonu, a fanovi su razočarani novim rosterom.

Od 15 igrača koliko su "albatrosi" promovisali, čak 13 imena je nastavilo saradnju sa klubom iz prethodne sezone. Međutim, najveći gubitak za tim je odlazak Johanesa Timana, najboljeg igrača iz prethodne sezone, koji karijeru nastavlja u dalekom Japanu.

Uprkos tome što su ostali bez najboljeg, Alba iz Berlina je uspela da dovede dva nova igrača - Vila Mekaduela Vajta i Treviona Vilijamsa. Očekuje se da ove pridošlice doprinesu timu novom energijom i kvalitetom.

 

 

Prošla sezona bila je blago rečeno katastrofalna za bundesligaša, s obzirom da su završili na poslednjem mestu tabele Evrolige sa samo pet pobeda i čak 29 poraza. Ovo je bio razočaravajući rezultat za navijače i tim, a Timanov odlazak u "zemlju izlazećeg sunca" dodatno je oslabilo ekipu.

Povratak Albe u Evrokup bila je tema mnogih rasprava, ali se na kraju u drugi po jačini rang Evrolige preselila Valensija. Ovo sigurno može da raduje navijače tima iz Berlina, ali ostaje da se vidi kako će se ekipa snaći u novom ciklusu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

S obzirom na promene u timu i neizvestan prelazni rok, postavlja se pitanje kakve partije će Alba iz Berlina pružiti u narednoj sezoni. Bez adekvatne zamene za najboljeg pojedinca Johanesa Timana, predstojeća sezona može biti izazovna za klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading