VELIKI USPEH KRUNIĆEVE! Aleks na korak od GLAVNOG ŽREBA!

Autor:

Sport

17.08.2024

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savladala nekada 25. teniserku sveta.

VELIKI USPEH KRUNIĆEVE! Aleks na korak od GLAVNOG ŽREBA!

Foto: Tanjug/AP

Srpska teniserka Aleksandra Krunić ostvarila je značajan uspeh plasiravši se u finale kvalifikacija WTA turnira u meksičkoj Gvadalahari. Nakon velike borbe i gotovo dva i po sata igre, Krunićeva je trijumfovala nad Mađaricom Timeom Baboš rezultatom 2:1 (7:6(9:7), 3:6, 6:4).

U prvom setu obe teniserke su pružile izuzetno uzbudljiv meč, sa po tri napravljena brejka, a odlučujući taj-brejk doneo je prednost Krunićevoj. Iako je Baboš imala set loptu, Krunićeva je uspela da preokrene rezultat i povede sa 1:0.

Kada je reč o drugom periodu, Baboš je uspela da izbori povratak, ostvarivši dva brejka dok je Krunićeva uspela da napravi samo jedan. Ova neizvesna borba odvela nas je u treći set u kojem je Krunićeva uspela da ostvari tri brejka, dok je Baboš odgovorila sa dva. Ipak, srpska teniserka je uspela da zadrži prednost i plasira se u finale kvalifikacija, gde će se boriti protiv Ukrajinke Katerine Baindl.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandra Krunić

Pobedom nad nekada 25. teniserkom WTA liste, Aleksandra Krunić je pokazala izuzetnu mentalnu snagu i borbenost, te istakla svoje mesto među teniskim nadama.

Sa trenutnim plasmanom od 318. mesta na svetskoj rang listi, Krunićeva se dokazala kao izuzetno talentovana i uporna teniserka sa velikim potencijalom za dalji napredak.

Plasman u finale kvalifikacija predstavlja značajan korak ka ulasku na glavni turnir, a samim tim i mogućnost da se suprotstavi najboljim teniserkama sveta. Krunićeva će imati priliku da pokaže svoje veštine i hrabrost u finalnom meču protiv Ukrajinke Katerine Baindl, te da ostvari još jedan značajan uspeh na međunarodnoj teniskoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading