MAT U DVA POTEZA: Milojević sprema iznenađenje - oni ruše Norvežane!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.08.2024

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliku prednost srpski šampion ima i u činjenici da se revanš igra u grotlu Marakane.

MAT U DVA POTEZA: Milojević sprema iznenađenje - oni ruše Norvežane!

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda se priprema za važne utakmice plej-ofa Lige šampiona protiv Bode Glimta, a trener Vladan Milojević računa na 31 licenciranog fudbalera, među kojima su golman Omri Glazer i novajlija štoper Vanja Drkušić.

Na spisku licenciranih igrača za plej-of Lige šampiona nalazi se i golman Omri Glazer, iako nije prošao pripreme sa klubom zbog povrede primicača. Njegov povratak na teren nakon dva meseca bez utakmica predstavlja izvestan rizik, ali trener Milojević i navijači imaju veliko poverenje u njegove sposobnosti, s obzirom na fantastične odbrane koje je pružao tokom prošle sezone.

Pored Glazera, na spisku se nalazi i Vanja Drkušić, koji je nedavno došao u klub na pozajmicu. Drkušić je pokazao svoje kvalitete kao snažni defanzivac na Evropskom prvenstvu, pružajući fantastične partije u dresu Slovenije. Iako fizički spreman, potrebno mu je vreme da se prilagodi novom timu, pa je pitanje da li će biti u startnoj postavi protiv Bode Glimta.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Hoće li odmah biti bačen u vatru - Vanja Drkušić

 

Jedna od pozitivnih vesti za navijače Crvene zvezde jeste licenciranje Vladimira Lučića, koji se oporavlja od povrede ligamenata kolena. Iako se očekuje da će se Lučić vratiti na teren tek u septembru, njegovo licenciranje pokazuje da klub ozbiljno računa na njegov povratak.

Plej-of utakmice Lige šampiona donose uzbuđenje i neizvesnost za FK Crvena zvezda, ali licenciranje 31 fudbalera pokazuje da trener Milojević ima puno poverenje u svoj tim. Sa povratkom povređenih igrača poput Glazera i Lučića, kao i sa novim pojačanjima poput Drkušića, Zvezda ima širok i konkurentan tim spremno za izazove predstojećih utakmica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading