MILOJEVIĆ SPUŠTA LOPTU NAKON ŽREBA ZA LŠ:: Ne želi uopšte da razmišlja o potencijalnom rivalu - Zvezdinom strategu je druga stvar u mislima!

Autor: VLadimir Vorih

Sport

05.08.2024

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žreb je rekao svoje, sedmostruki uzastopni šampion Srbije u fudbalu put do elite traži preko Norveške, ili Poljske.

MILOJEVIĆ SPUŠTA LOPTU NAKON ŽREBA ZA LŠ:: Ne želi uopšte da razmišlja o potencijalnom rivalu - Zvezdinom strategu je druga stvar u mislima!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, izrazio je svoje mišljenje o protivnicima Jagjeloniji i Bodi Glimtu.

Strateg kluba sa beogradske Marakane je istakao da nema lakih protivnika u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona:

- Nema lakih protivnika u plej-ofu! Jagelonija i Bodo Glimt su izuzetno kvalitetne i disciplinovane ekipe. Pred nama je ozbiljan zadatak, ali ima još vremena do dvomeča. Ispratićemo prvo rasplet utakmica koje će odigrati naši potencijalni protivnici. Imaćemo dovoljno vremena da dobro analiziramo rivala i da se pripremimo na najbolji mogući način.

Prema rezultatima žreba, prvi meč između Crvene zvezde i pobednika dvomeča između Jagjelonije i Bode/Glimta održaće se 20. ili 21. avgusta u Poljskoj ili Norveškoj. Revanš duel je zakazan za 27. ili 28. avgusta u Beogradu, pružajući domaćem timu prednost u drugom susretu:

- Drago mi je što se revanš igra na Marakani, znam da ćemo imati veliku podršku navijača, ali pre toga nas očekuje dosta obaveza u prvenstvu, trenutno smo fokusirani samo na meč protiv Novog Pazara.

Foto: Starsport

Ima još dosta ado evropske premijere

 

Uzbuđenje među navijačima Crvene zvezde je veliko, jer se klub nalazi na korak od plasmana u Ligu šampiona, najprestižnije evropsko takmičenje. S obzirom na kvalitet protivnika, očekuje se da će ovi mečevi biti izuzetno interesantni za ljubitelje fudbala, dok će navijači Crvene zvezde pratiti svaki korak svog tima sa nestrpljenjem.

Jagjelonija i Bode/Glimt su poznate po svojoj kvalitetnoj igri, ali Crvena zvezda je takođe pokazala svoje sposobnosti tokom prethodnih mečeva. Očekuje se da će trener Milojević i njegov tim pažljivo analizirati protivnike i pripremiti taktiku koja će im omogućiti da ostvare uspeh u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona.

Učešće Crvene zvezde u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona predstavlja važan trenutak za srpski fudbal. Potencijalni plasman u ovo takmičenje bi bio od velikog značaja za klub, ali i za celokupnu fudbalsku zajednicu u Srbiji. Navijači širom zemlje će sa nestrpljenjem pratiti svaki korak Crvene zvezde u njenom pohodu ka Ligi šampiona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading