GOTOVO! Vraća se legendarni teniser!

Autor:

Sport

17.08.2024

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremite se za spektakl.

GOTOVO! Vraća se legendarni teniser!

Foto: Profimedia

Australijski teniser Nik Kirjos iznenadio je mnoge najavom da će se vratiti tenisu na UTS Njujork turniru, koji će se održati 22. i 23. avgusta na Forest Hils Stadionu. Kirjos, koji nije igrao tenis od kraja 2022. godine, lično je potvrdio svoje učešće na ovom turniru, čime je izazvao veliko interesovanje među ljubiteljima tenisa.

Foto: Profimedia

Nik Kirjos

U protekle dve godine, Nik Kirjos se uglavnom bavio komentarisanjem tenisa na poznatim televizijama, što je dodatno začinilo njegov povratak na teniske terene. Njegovo učešće na UTS Njujork turniru definitivno će privući pažnju javnosti i ljubitelja tenisa širom sveta.

Ovaj neočekivani povratak Nik Kirjosa na teniske terene svakako je vest koja će izazvati veliko interesovanje među ljubiteljima sporta. Sa nestrpljenjem se očekuje da vidimo kako će se Kirjos snaći na UTS Njujork turniru i kakav će utisak ostaviti svojim povratkom. Ovo će svakako biti zanimljivo videti. 

Nikolas Hilmi Kirios rođen je u Kanberi u Australiji kao najmlađi sin Grka Jorgosa i majke Norlajle. Njegov stariji brat Hristos je advokat, a sestra Halima glumica. Kirios je pohađao koledž Radford do svoje osme godine, a srednju školu završio je 2012. godine na koledžu Daramalan u Kanberi. Smatra se jednin ov velikih talenata u svetu tenisa i sigurno ostaje žal što nije više postigao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading