SLOVENAC ODGOVORIO NA NOVAKOV IZAZOV: Prštaće na sve strane! Đoković ruši trostrukog šampiona! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.08.2024

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoče li Pogačar smeti da izađe na crtu?

SLOVENAC ODGOVORIO NA NOVAKOV IZAZOV: Prštaće na sve strane! Đoković ruši trostrukog šampiona! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/djokernole

Najbolji teniser u istoriji belog sporta Novak Đoković i trostruki šampion Tur de Fransa Tadej Pogačar nedavno su započeli zanimljivu konverzaciju na društvenim mrežama.

Naime, Novak je odlučio da u sklopu priprema za US Open privremeno promeni sport i zameni reket i lopticu biciklom, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Đoković je izazvao Pogačara na zajednički trening, postavljajući mu izazov da riternira servis na tenisu, dok bi se on trudio da ga prati uz planinu u sprintu od 100 metara. Ova neobična zamena sportova izazvala je brojne reakcije i postala glavna tema u sportskim krugovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Usledio je brz odgovor slovenačkog bicikliste, koji je podelio snimak sa treninga i poručio "Isti ja". Pogačar je time dao naslutiti da je spreman da prihvati Đokovićev izazov, što je dodatno podgrejalo interesovanje javnosti za ovu neobičnu sportsku "razmenu uloga".

Ostaje da vidimo da li će se ovaj neobičan trening zaista ostvariti i kako će se dvojica šampiona snaći u nepoznatom sportskom okruženju. Ova situacija jasno pokazuje da vrhunski sportisti uvek tragaju za novim izazovima i da su spremni da se oprobaju u različitim disciplinama kako bi unapredili svoje veštine i istražili nove mogućnosti.

Kao što je ovo izazov za njih, tako je i za nas kao ljubitelje sporta prilika da vidimo kako se vrhunski sportisti snalaze van svoje uobičajene sfere delovanja, što svakako dodatno doprinosi zanimljivosti i atraktivnosti sportskih događaja.

Novak Đoković je nedavno osvojio zlatnu olimpisjku medalju u Parizu, a ostaje da se vidi hoće li se u narednom periodu možda umešati i u borbu za titulu na Tu de Fransu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading