ĆABI ALONSO I ''APOTEKTARI'' NASTAVLJAJU DA RUŠE SVE PRED SOBOM: Novi trofej za Leverkuzen!

Autor:

Sport

17.08.2024

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova sezona, stare navike!

ĆABI ALONSO I ''APOTEKTARI'' NASTAVLJAJU DA RUŠE SVE PRED SOBOM: Novi trofej za Leverkuzen!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Bajer Leverkuzena  započeli sunovu sezonu osvajanjem Superkupa Nemačke, nakon dramatičnog finala protiv ekipe Štutgarta. Ovo nije prvi put da je ekipa pokazala svoju izuzetnu sposobnost da se izbori sa teškim situacijama, s obzirom da su prošle sezone nekoliko puta dolazili do pobeda u poslednjim momentima mečeva.

Foto: Profimedia

Fudbaleri Bajer Leverkuzena

Iako je ekipa Bajer Leverkuzena imala sjajnu prethodnu sezonu, osvojivši duplu krunu i stigavši do finala Lige Evrope, nova sezona je započela sa istim nivoom uzbuđenja i neizvesnosti. U finalu Superkupa protiv Štutgarta, ekipa je pokazala svoju karakterističnu borbenost i upornost, čime su stigli do trofeja.

Utakmica je započela burno, sa pogotkom Bonifejsa za Bajer Leverkuzen i brzim izjednačenjem Štutgarta, nakon čega je usledila nevolja za ekipu Ćabija Alonsa, koja je ostala sa igračem manje. Štutgart je iskoristio brojčanu prednost i poveo sa 2:1, činilo se da će podići trofej, ali je onda Patrik Šik izborio penal seriju koja je donela preokret. Heroj Bajera bio je golman Hradecki, koji je odbranio udarac Krecigu, a Silas je u petoj seriji prebacio ceo gol, čime je Bajer Leverkuzen osvojio Superkup Nemačke.

Foto: Profimedia

Bajer Leverkuzen - Štutgart

Ovaj trijumf je samo još jedan u nizu dokaza o snazi i mentalnoj izdržljivosti ove ekipe, koja je spremna da se izbori sa izazovima i nastavi da dominira na fudbalskoj sceni. S obzirom na njihove prethodne uspehe i sposobnost da se izbore sa teškim situacijama, očekuje se da će Bajer Leverkuzen i u ovoj sezoni biti ozbiljan kandidat za osvajanje trofeja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading