VELIKA SRAMOTA NBA LIGE: Užasno ponašanje prema Nikoli Jokiću! Zar im toliko smeta što je Srbin!?

Autor:

Sport

18.08.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo trostruki MVP nije zaslužio!

VELIKA SRAMOTA NBA LIGE: Užasno ponašanje prema Nikoli Jokiću! Zar im toliko smeta što je Srbin!?

Foto: KSS

Košarkška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na nedavno održanim Olimpijskim igrama u Parizu. ''Orlovi'' su pokazali izuzetan karakter i fenomenalnu igru, pogotovu protiv Sjedinjenih Američkih Država gde su vodili tokom čitavog meča, ali ipak na kraju ostali bez finala. Jedan od ključnih igrača bio je trostruki MVP, Nikola Jokić koji je odigrao fanstatičan turnir.

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić

Međutim i pored ovog velikog uspeha, čini se da čelnici NBA lige nisu pokazali dovoljno poštovanja prema srpskom asu. Nedavno objavljen raspored za narednu sezonu NBA lige izazvao je burne reakcije ljubitelja košarke širom sveta. Naime, na zvaničnom posteru za narednu sezonu nije bilo Nikole Jokića, iako je on trenutno najbolji igrač ovog takmičenja.

Umesto Jokića, u prvom planu su se našli drugi igrači poput Luke Dončića, Embida, Džejmsa, Bransona, Duranta, Karia i Tejtuma. Ova odluka je izazvala frustraciju među navijačima koji smatraju da je Jokić zaslužio veće poštovanje i prepoznavanje za svoj izuzetan doprinos košarci.

 

 

Ovo nije prvi put da se Nikola Jokić našao u središtu polemike u vezi sa tretmanom od strane NBA lige. Iako je osvojio titulu MVP-a NBA lige po treći put u karijeri, čini se da čelnici lige nisu na adekvatan način prepoznali Jokićev doprinos i status u svetskoj košarci. Navijači i sportski analitičari su istakli da je ova odluka nedopustiva i da Jokić zaslužuje veće poštovanje i priznanje za svoj izuzetan talenat i sportske rezultate.

Nikola Jokić je jedan od najdominantnijih igrača u NBA ligi, a njegov doprinos Denver Nagetsima i reprezentaciji Srbije je neosporno veliki. Njegova izuzetna tehnika, pregled igre i sposobnost da utiče na ishod meča čine ga jednim od najcenjenijih igrača današnjice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading