SEVALE PESNICE I PENDRECI: Stravična tuča navijača i policije u Portugalu! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.08.2024

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivo!

SEVALE PESNICE I PENDRECI: Stravična tuča navijača i policije u Portugalu! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Fudbalski susret između Benfike i Kasa Pie bio je obeležen ne samo pobedom domaćina, već i brutalnom tučom navijača sa pripadnicima policije. Iako je Benfika uspela da slomi rivala u finišu meča, tuča koja je izbila na tribinama i proširila se na hodnike stadiona privukla je pažnju javnosti.

Benfika je mučila dobar deo meča, ali je uspela da savlada ekipu Kasa Pie rezultatom 3:0. Finiš meča doneo je preokret za domaćina, koji je postigao tri pogotka i osvojio važne bodove. Međutim, ovaj trijumf je potisnut događajima koji su usledili nakon završetka utakmice.

 

Sve je počelo na tribinama kada je došlo do koškanja između navijača Benfike i policije. Sukob se brzo proširio na hodnike stadiona, gde je situacija postala dosta ozbiljnija. Masovni napadi navijača na kordon policije rezultirali su haosom u kojem su pendreci i pesnice letele na sve strane.

Očevici su opisali prizore nasilja i nereda, ističući da je atmosfera bila napeta i opasna. Fotografije i video snimci sa stadiona svedoče o intenzitetu sukoba i brutalnosti koja je obeležila ovaj događaj.

Nakon tuče, reakcije javnosti nisu izostale. Mnogi su osudili nasilje i izrazili zabrinutost zbog bezbednosti na sportskim događajima. Policija je saopštila da će sprovesti istragu i preduzeti odgovarajuće mere kako bi identifikovala počinioce i sprečila slične incidente u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading