LJUBAV IZMEĐU SAMARDŽIĆA I BOGINJE PROVINCIJE MOŽE DA POČNE: Jedna slika otkrila sve! (FOTO)

Autor:

Sport

18.08.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer karijere za Srbina.

LJUBAV IZMEĐU SAMARDŽIĆA I BOGINJE PROVINCIJE MOŽE DA POČNE: Jedna slika otkrila sve! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentativa Srbije, Lazar Samardžić oji je već stekao reputaciju u nemačkoj i italijanskoj fudbalskoj sceni, definitivno će postati novi fudbaler Atalante. Na društvenim mrežama su se pojavile fotografije našeg reprezentativca kako prolazi medicinske preglede u Bergamu, a sada se samo čeka zvanična potvrda transfera. Fotografija na kojoj Samardžić nosi kesu sa grbom Atalante postala je predmet interesovanja javnosti, jasno ukazujući na blisku saradnju između mladog fudbalera i italijanskog kluba.

Karijeru je započeo u drugom timu Herte, da bi se brzo probio u prvi tim. Nakon toga, proveo je jednu sezonu u Lajpcigu, pre nego što je 2021. godine postao član Udinezea. Ovaj skokoviti put kroz različite fudbalske klubove jasno pokazuje Samardžićevu ambiciju i sposobnost da se prilagodi različitim fudbalskim sredinama.

Sa 93 odigrane ligaške utakmice u crno-belom dresu i 13 postignutih golova, Samardžić je ostavio značajan trag u svetu fudbala. Njegov talenat i predanost fudbalu privukli su pažnju kako domaće, tako i međunarodne publike. Ovaj transfer predstavlja važan korak u Samardžićevom profesionalnom razvoju, a fanovi Atalante sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se mladi fudbaler uklopiti u njihov tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading