CELA SRBIJA BRUJI O DRAGANOVOM UMEĆU! Ludu sreću ima Jovana Jeremić, žene joj na ovome opasno zavide!

Autor:

Zabava

18.08.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve puca od strasti!

CELA SRBIJA BRUJI O DRAGANOVOM UMEĆU! Ludu sreću ima Jovana Jeremić, žene joj na ovome opasno zavide!

Foto: instagram.com/printscreen

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

Popularna voditeljka Jovana Jeremić, poznata kao "kraljica šera", nedavno je otkrila javnosti detalje svoje skladne veze sa biznismenom Draganom Stankovićem, koji je 15 godina stariji od nje. Njih dvoje uživaju u strastvenom odnosu, a Jovana često ističe koliko je zaljubljena u svog partnera i deli njihove zajedničke trenutke na društvenim mrežama.

Nedavno je Jovana podelila intimni trenutak sa svojim partnerom, gde je Dragan snažno ljubi, a ona ne skida osmeh sa lica, opisujući celu situaciju jednom rečju: "Usisavanje". Ovaj neobičan opis privukao je pažnju javnosti i izazvao različite reakcije.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

 

Podsetimo, Jovana je nedavno otkrila da je Dragan već pre tri godine "počeo da plete mrežu oko nje", ali da je ipak ona napravila prvi korak i pozvala ga na večeru. "Ja sam ga zvala na večeru. Rekao je da ne može to veče jer igra tenis, već da može u četvrtak. Tako je i bilo. Ostalo je istorija..." - otkrila je Jovana Jeremić.

- Neke susrete duše ugovore pre nego što se sretnu. Pre 3 godine, 2021. moj lav je već počeo da plete mrežu oko lavice. Kad nismo ni slutili da ćemo biti zajedno. Ja njega nisam poznavala. Prišao mi je čovek na rođenju 6. deteta mog prijatelja da me pozdravi i slika se sa mnom. Posle 2 godine, Bog nas je spojio na samo njemu znan način. Prvo kroz bozićnu emisiju, dukat i Draganovu želju za 2023. da sretnem večnu ljubav. Onda smo se posle 6 meseci sreli na rođendanu mog prijatelja, gde sam ja njega primetila, jer je bio prezgodan, a sam. Gledao je samo u čašu sa vinom i potpuno nije bio prisutan u sali. Ja sam uvek volela povučene muškarce. Mirne, a moćne u svojoj mirnoći. Da ih ništa ne interesuje na prvi pogled, ali u stvari unutra se krije vulkan, a spolja je led.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading