PROBLEM ZA MILOJEVIĆA: Crne slutnje su se obistinile - Zvezda u Norvešku kreće bez iskusnog fudbalera!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.08.2024

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novajlija će morati da pokaže svoj potencijal i na međunarodnoj sceni.

PROBLEM ZA MILOJEVIĆA: Crne slutnje su se obistinile - Zvezda u Norvešku kreće bez iskusnog fudbalera!

Foto: Starsport

Pred fudbalerima Crvene zvezde je derbi meč pete takmičarske runde superligaškog karavana.

Izabranici trenera Vladana Milojevića u četvrtak 15. avgusta gostuju na stadionu "Mladost" u Pančevu gde će se sastati sa ekipom Čukaričkog, ali misli svih na stadionu "Rajko Mitić" usmerene su ka predstojećem dvomeču plej-ofa Lige šampiona gde će se srpski šampion sastati sa norveškim predstavnikom Bogo/Glimtom.

Ono što je već sada jasno, jeste činjenica da strateg crveno-belih na gostovanju u Norveškoj neće moći da računa na iskusnog čuvara mreže Omrija Glazera.

Iskusni golman Omri Glazer suočava se sa neugodnom povredom primicača koja će ga najverovatnije sprečiti da brani za Crvenu zvezdu u okršaju sa Bodo/Glimtom u gostima narednog utorka. Stručni štab i navijači su već strahovali od ove mogućnosti, a sada je izgleda da se ta bojazan obistinila. Izraelac se već dva meseca suočava sa ovom povredom koju je zadobio tokom reprezentativnog meča između Izraela i Belorusije, što ga sprečava da se vrati među stative. Iako je putovao sa ekipom na pripremni turnir u Rusiju, nije uspeo da se oporavi dovoljno da bi branio.

Foto: Starsport

Već je pokazao zašto ga je šampion angažovao - Marko Ilić

 

Kako se očekuje da će Glazer propustiti utakmicu, očekuje se da će ga zameniti novajlija iz Kolorada, Marko Ilić koji je već branio u prva četiri kola domaćeg prvenstva, a sada će dobiti priliku da pokaže svoje kvalitete i pomogne ekipi u pohodu na novu grupnu fazu Lige šampiona.

Glazer je stigao na "Marakanu" prošlog leta iz Hapoela Ber Ševe za obeštećenje od 1,2 miliona evra i brzo se ustalio u startnih 11 ekipa. Za crveno-bele je odigrao ukupno 44 utakmice prošle sezone, postavši pouzdan čuvar mreže.

S obzirom na Glazerovu povredu, ostaje da se vidi kako će se ekipa nositi sa njegovim izostankom i kako će se novajlija Marko Ilić snaći u ulozi prvog golmana. Navijači Crvene zvezde sa nestrpljenjem očekuju ishod ovog izazova, nadajući se uspehu svog tima u meču sa Bodo/Glimtom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading