NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! Igrač pao kao POKOŠEN! Odmah hospitalizovan, evo u kakvom je STANJU! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.08.2024

23:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene na fudbalskim terenima.

NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! Igrač pao kao POKOŠEN! Odmah hospitalizovan, evo u kakvom je STANJU! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Fudbaleri Remsa pobedili su Lil na gostovanju rezultatom 2:0, ali je trijumf gostiju ostao u senci teške povrede Anhela Gomeša!

Ceo sportski svet ostao je bez daha u 44. minutu utakmice na "Pjer Moroa" stadionu, kada je talentovani ofanzivni vezista engleskog porekla, doživeo stravičan udarac od igrača domaćeg tima.

Gomeš je momentalno pao kao pokošen na teren, a hitna medicinska pomoć je odmah reagovala i prevezla ga u bolnicu. U trenutku kada su ga vodili ka bolnici, njegovo stanje je bilo označeno kao stabilno, svi se nadaju se da će se brzo oporaviti.

Učesnik plej-ofa za Ligu šampiona je putem društvenih mreža potvrdio Gomešovo svesno stanje i transportovanje u bolnicu, ističući da su sve misli upućene ka njemu.

 

 

- Potvrđujemo da je Gomeš u svesnom stanju i da je transportovan u bolnicu. Sve naše misli su uz njega - piše u objavi Lila.

Ova situacija je potresla fudbalsku javnost i svi se nadaju da će 23-godišnji fudbaler uskoro biti dobro.

Odmah nakon incidenta, društvene mreže su preplavljene porukama podrške za Anhela Gomeša. Navijači, francuski klubovi i kolege iz sveta fudbala iskazuju svoju podršku i žele mu brz oporavak. Ovo je još jedan primer kako sport može da ujedini ljude u teškim trenucima.

Lil će, podsetimo, u utorak dočekati na istom mestu Slaviju iz Praga, u prvoj utakmici plej--ofa za plasman u Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading