ŠTA ĆE REĆI NAVIJAČI? On će deliti pravdu Zvezdi na gostovanju u Norveškoj! Bodeu već doneo sreću!

Autor:

Sport

18.08.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Određen sudija crveno-belima za veoma važnu utakmicu.

ŠTA ĆE REĆI NAVIJAČI? On će deliti pravdu Zvezdi na gostovanju u Norveškoj! Bodeu već doneo sreću!

Foto: Starsport

UEFA je nedavno odredila da će utakmicu između norveškog tima Bode Glimt i srpskog predstavnika Crvene zvezde suditi slovački sudija Ivan Kružliak. Ovo će biti prvi put da će Kružliak deliti pravdu na meču crveno-blih, i do sada je sudio Srbima samo dva puta.

Interesantno je da je Kružliak već imao iskustva sa Norvežanima, ali i sa srpskim klubovima. Naime, 2022. godine je sudio meč Bode Glimta protiv AZ Alkmara u Holandiji u nokaut fazi Lige konferencije, gde je norveški tim ostvario uspeh i prošao dalje. S druge strane, Kružliak je 2018. godine bio u Humskoj na meču Partizan – Bešiktaš, koji je završen rezultatom 1:1. Takođe, dve godine ranije je sudio mladoj reprezentaciji Srbije u Norveškoj, gde je ekipa čiji je selektor bio Tomislav Sivić izgubila minimalnim rezultatom.

Foto: Profimedia

Ivan Kružilak

Ova utakmica ima poseban značaj za Crvenu zvezdu, jer se nalazi u fazi kvalifikacija za Ligu šampiona. Prolazak u narednu fazu takmičenja nosi sa sobom i finansijski podsticaj od čak 20 miliona evra, što dodatno naglašava značaj ovog susreta za srpski klub.

Sve u svemu, meč između Bode Glimta i Crvene zvezde obećava uzbudljiv fudbal, a ulog je izuzetno visok, kako sportski, tako i finansijski. Sudija Ivan Kružliak će imati odgovornost da obezbedi regularnost meča i da pruži šansu igračima da pokažu svoj kvalitet na evropskoj sceni. Navijači obe ekipe sa nestrpljenjem iščekuju ishod ove važne utakmice.

Uoči ovog važnog meča, Bode Glimt je ostvario pojačanje, što dodatno podiže tenziju pred susret. Očigledno je da obe ekipe ozbiljno pristupaju ovom duelu i da će svaka sitnica biti od velikog značaja za ishod meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading