MILOJEVIĆ SE OVOME NIJE NADAO! Norvežani doveli VELIKU Zvezdinu želju!

Autor:

Sport

17.08.2024

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav transfer pred prvi meč plej-ofa za Ligu šampiona.

MILOJEVIĆ SE OVOME NIJE NADAO! Norvežani doveli VELIKU Zvezdinu želju!

Foto: Starsport

Ekipa Bodo Glimta u utorak dočekuje Crvenu zvezdu (21.00), u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

Norveški prvak u predstojeći okršaj ulazi kao suvereni lider u prvenstvu ove skandinavske države, a kako prenose tamošnji mediji, uskoro bi mogli da dobiju veliko pojačanje.

Naime, rukovodstvo kluba ozbiljno radi na povratku Filipa Zinkernagela, napadača Klub Briža, odnosno, nekadašnjem golgeteru Norvežana, koji je za Bodo igrao u periodu od 2018. do 2020. godine i tokom dve sezone na 89 utakmica postigao 35 golova i jednom više asistirao kod postizanja istih.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Filip Zinkernagel

Ono što je posebno zanimljivo da se za Zinkernagela svojevremeno interesovala i Crvena zvezda, međutim, napadač je karijeru nastavio u engleskom Votfordu. Usledila je pozajmica u Notingem Forest, pa ga je 2022. kupio Olimpijakos za dva miliona evra.

Otišao je zatim na novu pozajmicu u Standard iz Liježa, a pre toga za danske timove Koge, Helsingor i Silkeborg.

Sigurno da se na Marakani nisu nadali ovakvom potezu Norvežana, koji su odlučni da angažuju nekadašnju želju crveno-belih.

Crvena zvezda je u međuvremenu pustila ulaznice za revanš sa Bodom, koji je na programu 28. avgusta od 21 čas. Cene se razlikuju u zavisnosti od lokacije na stadionu. Za severnu i južnu tribinu, cena ulaznice iznosi 1.200 dinara, dok je cena za mesto na istočnom delu stadiona postavljena na 2.200 dinara. Za zapadnu tribinu mora se izdvojiti 2.600 dinara, dok je najskuplja ulaznica za tribinu "Siniša Mihajlović" i iznosi 4.000 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading