BOMBA! Srpski reprezentativac na meti Premijerligaša!

Autor:

Sport

18.08.2024

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin bi mogao lako u najbolju ligu na svetu.

BOMBA! Srpski reprezentativac na meti Premijerligaša!

Foto: Profimedia

Reprezentativac Srbije, FIlip Kositć nije više u planovima novog trenera Juventusa, Tijaga Mota i vrlo lako bi mogao da promeni sredinu do kraja prelaznog roka. Za iskusnog fudbalera zainteresovan je i tim iz Premijer liga, Kristal Palas.

Engleski klub je spreman da izdvoji oko 8 miliona eura za krilnog igrača Kostića, koji je trenutno izvan momčadi. Ipak, postoji mogućnost da se Kostić vrati u klub ako ne pronađe novu destinaciju do kraja prijelaznog roka. Ovo bi moglo značiti potencijalni preokret u njegovoj karijeri.

Foto: Starsport

Filip Kostić

Kostić je bio igrač koji je bio najmanje u centru pažnje među očišćenima u predsezoni. Njegova uloga je bila svedena na minimum, a nije bio sretan zbog isključenja iz projekta Juventusa. Njegov ugovor ističe 2026. godine i košta oko 5 miliona bruto godišnje, što dodatno komplikuje njegovu poziciju u klubu.

Do sada se tržište oko Kostića malo pomaklo. Postojalo je interesovanje iz Španije i Turske, ali nijedna ponuda nije bila dovoljno privlačna.Kristal Palas se ističe kao potencijalni kupac, sa ponudom od oko 8 miliona eura, dok se spekuliše o još nekim ponudama koje bi mogle stići u poslednjim trenucima transfer roka.

Juve namjerava lansirati Jildiza na lijevoj strani napada, ali želi ga podržati s iskusnim igračem koji može da ga podrži bez pritiska. Ovo bi mogao biti jedan od razloga zašto klub razmišlja o odlasku Kostića, ali istovremeno ne isključuje mogućnost njegovog povratka ako se ne pronađe odgovarajuća zamena za Yildiza. Ovo stavlja Kostića u neizvesnu poziciju do kraja transfer roka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading