EMBID MU STVARA VELIKE PROBLEME! Sta reći na ove SKANDALOZNE na račun Nikole Jokića!?

Autor:

Sport

18.08.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve sami ''stručnjaci''.

EMBID MU STVARA VELIKE PROBLEME! Sta reći na ove SKANDALOZNE na račun Nikole Jokića!?

Foto: Profimedia

Nikola Jokić, jedan od najcenjenijih košarkaša današnjice, ponovo je tema broj jedan u svetskim sportskim krugovima. Ovoga puta, njegovu vrsnost osporava bivši NBA šampion, Sem Kasel, izazvavši intenzivnu raspravu o Jokićevim sposobnostima u odnosu na legendarne igrače.

Sem Kasel, čovek sa tri NBA titule, izneo je svoje mišljenje o Jokiću, ističući da je Hakim Olajdžuvon daleko bolji od našeg Nikole. Kasel je naglasio Olajdžuvonovu sveobuhvatnu igru i istakao da bi Jokić imao problema u odbrani protiv takvog protivnika. Pored toga, Kasel je takođe istakao da bi i Džoel Embid predstavljao izazov za srpskog košarkaša, ali da bi protiv Hakima bio potpuno nemoćan.

Foto: Profimedia

Nikola Jokić i Džoel Embid

- Hakim je ‘zver’ u svakom obliku na parketu. On je u top 10 u svakoj kategoriji NBA – ukradenim loptama, skokovima, poenima. Hakim bi pobedio jer bi ga konstantno pritiskao. Jokić ne bi uspeo da uradi u odbrani ništa na postu, prosto se ne bi dogodilo - naveo je Kasel i dodao:

Foto: Profimedia

Sem Kasel

- Džoel Embid mu stvara probleme, ne bi imao ni tračak nade protiv Hakima. Verujem da bi imao odgovor na sve što bi Jokić probao - poručio je Sem Kasel.

Podsetimo, Nikola Jokić, aktuelni MVP NBA lige, nedavno je doživeo skandal kada ga je liga "slučajno" izostavila sa najavnog postera. Ovaj incident izazvao je burne reakcije u javnosti i podstakao diskusiju o poštovanju prema Jokiću i njegovom ogromnom doprinosu košarci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading