SKANDAL POSLE TADIĆEVOG MEČA! Flašom na predsednika Fenerbahčea! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.08.2024

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene na stadionu u Turskoj.

SKANDAL POSLE TADIĆEVOG MEČA! Flašom na predsednika Fenerbahčea! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Tokom današnje utakmice između Gectepea i Fenerbahčea, predsednika turskog vicešampiona Ali Koča, navijači domaćeg tima zasuli su tvrdim predmetima!

Koča je izašao na teren kako bi pružio podršku gostujućim navijačima nakon što im je domaćin uskratio povratak na njihova mesta na kraju poluvremena. Čitava situacija je rešena povratkom simpatizera Fenera na svoj deo tribine sa zakašnjenjem.

Dok je išao ka "kavezu" u kom su smešteni gosti, Koču su poleteli mnogobrojni predmeti, među kojima su bile i flaše. Predsednik "kanarinaca" je pogođen pao, nakon čega je uz pratnju velikog broja obezbeđenja ispraćen do kordona policije koja ga je pokrila štitovima.

Fenerbahče se na terenu nije proslavio, odigravši nerešeno 2:2, čime je Galatasaraj otišao na dva boda prednosti u odnosu na ljutog rivala.

Otkako je portugalski trofejni stručnjak Žoze Murinjo stigao na Bosfor, velike stvari su bile obećane, ali rezultati do sada ne idu baš po planu u Istanbulu. Posebni je ispao iz Lige šampiona sa Fenerom u dvomeču od francuskog Lila, dok ekipa Dušana Tadića grca i u nacionalnom šampionatu.

Tim iz Istanbula i u trećem kolu ponovo gostuje, ovog puta ekipi Rizespora, dok su na evropskoj sceni već doživeli brodolom. S druge strane, Gectepe ide na noge braniocu titule Galatasaraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading