JAMAL JE OSVOJIO TURNIR, A ONA NJEGOVO SRCE: Lamin pokazao svetu razlog svog uspeha

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

15.07.2024

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je pravi pobednik.

JAMAL JE OSVOJIO TURNIR, A ONA NJEGOVO SRCE: Lamin pokazao svetu razlog svog uspeha

Foto: www.profimedia.rs

Lamin Jamal, 17-godišnji vunderkind iz Španije, izaziva veliku pažnju u svetu fudbala svojim izuzetnim nastupima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

 

 

U dramatičnom finalu Evropskog prvenstva, Španija je izašla kao pobednik nad fudbalskom reprezentacijom Engleske rezultatom 2:1, osiguravajući svoju četvrtu titulu prvaka Starog kontinenta.

Uzbudljivi meč je prikazao izuzetnu veštinu i odlučnost španskog tima, što je na kraju rezultiralo zasluženim trijumfom.

Međutim, mladi reprezentativac Lamin Jamal je nakon osvojenog turnira otršao u šagrljaj svoje prelepe devojke i celom svetu pokazao ko je "čuvar" njegovog srca.

 

 

Lamin Jamal je postao pravo otkrovenje ovog šampionata, oduševivši čitav fudbalski svet svojim talentom i veštinom uprkos svojim mladim godinama. Sa samo 17 godina i jednim danom, postavio je novi rekord, nadmašivši dosadašnji rekord Edsona Arantesa do Nasimenta Pelea, koji je postavio 1958. godine. Njegov izuzetan učinak tokom prvenstva i impresivan nastup u startnoj postavi Španije dodatno su potvrdili njegovu izuzetnu fudbalsku nadarenost.

 

 

Reprezentacija Španije osvojila je Evropsko prvenstvo pošto je u finalu pobedila Englesku rezultatom 2:1. ''Furija'' se četvrti put okitila evropskim zlatom, pa je sada usamljena na prvom mestu, pošto je do sada delila tu poziciju sa Nemcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading