SAŠA ILIĆ PAZARI U LJUTICE BOGDANA: Vezista Zvezde bi mogao da se preseli u Rusiju!

Autor:

Sport

15.07.2024

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda Partizana kupuje od večitog rivala!

SAŠA ILIĆ PAZARI U LJUTICE BOGDANA: Vezista Zvezde bi mogao da se preseli u Rusiju!

Foto: Starsport

Početkom leta 2022. godine, Crvena zvezda je bila u centru pažnje zbog dolaska talentovanog plejmejkera iz Zambije, Kingsa Kangve. Naslednik Gelora Kange, Kangva je brzo privukao pažnju svojim igrama, ali je kasnije izgubio svoje mesto u timu usled različitih promena u klubu.

Iako je po dolasku u Ljutice Bogdana blistao, Kings Kangva je vremenom postao manje uključen u igru, posebno nakon promena u timu i trenerskom osoblju. Potragu za igračkim izazovima pronašao je na pozajmici u belgijskom Kortrajku, ali se ubrzo vratio u Beograd, gde je trenirao odvojeno od tima.

Foto: Starsport

King Kangva

Prema informacijama Meridian Sporta, Kings Kangva je privukao pažnju ruskog kluba Pari Nižnji Novgorod, čiji je trener Saša Ilić. Klub je veoma zainteresovan za Kangvove usluge, a imajući u vidu njegovo prethodno iskustvo u ruskom fudbalu, veruju da bi se brzo prilagodio njihovom stilu igre.

Foto: FK Nižnji

Kupuje u Zvezdi: Saša Ilić

Iako su pregovori još uvek u toku, čini se da je Kangvin odlazak iz Crvene zvezde sve izvesniji. Iako je ugovorno vezan za klub do 2026. godine, postoji mogućnost da bi uskoro mogao da napusti srpskog šampiona i krene u novi izazov u Rusiji.

Kings Kangva je za Crvenu zvezdu odigrao 56 mečeva u svim takmičenjima, postigao osam pogodaka i upisao sedam asistencija. Pored zanimanja Pari Nižnjeg Novgoroda, mediji su takođe spominjali interesovanje banjalučkog Borca kao potencijalnog konkurenta za Kangvine usluge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading