MILAN LAZAREVIĆ NOVO POJAČANJE PARTIZANA: ''Nisam se dvoumio kada sam dobio poziv, večiti derbi je san svakog igrača''!

Autor:

Sport

15.07.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli predstavili novog fudbalera.

MILAN LAZAREVIĆ NOVO POJAČANJE PARTIZANA: ''Nisam se dvoumio kada sam dobio poziv, večiti derbi je san svakog igrača''!

Foto: FK Partizan

Doskorašnji desni bek Vojvodine, Milan Lazarević novi je fudbaler Partizana. Potpisao je ugovor na tri godine, a nosiće dres sa brojem 50. Očekuje se da će se priključiti ekipi koju predvodi Aleksandar Stanojević tokom poslepodnevnog treninga.

Lazarević je izrazio iznenađenje povodom poziva Partizana, ističući da nije dugo razmišljao jer je svestan da je Partizan klub koji ima ogromnu podršku širom države. Izrazio je nadu da će se brzo adaptirati na zahteve kluba i trenera, te da će doprineti ostvarenju velikih ciljeva crno-belih.

- Poziv Partizana je došao iznenada. Nisam se dugo dvoumio jer je Partizan klub za koji navija pola države. Nadam se da ću se brzo uklopiti i adaptirati na zahteve kluba i trenera. Partizan je veliki klub i normalno da ima velike ciljeve, a ja se nadam da ću pomoći u ostvarivanju tih ciljeva. Nadam se da ćemo sa novim trenerom napraviti bolje rezultate nego prošle sezone i da ćemo ravnopravno konkurisati za oba trofeja - rekao je Lazarević i dodao:

- Ja sam igrač koji igra u poslednjoj liniji i moj primarni zadatak je da sačuvam gol , ali moja ambicija je da učestvujem u ofanzivnim akcijama svog tima gde volim da se pojavim u završnici napada i da asistiram. Smatram da imam dobar centaršut, pa sam u prethodnim klubovima bio zadužen za izvođenje prekida. Volim da analiziram protivničke igrače sa kojima imam direktan duel na terenu i da iz njih izađem kao pobednik - poručuje desni bek.

Od igrača u Partizanu poznaje Antića i Nikolića.

- Sa Antićem i Takijem Nikolićem ( prim.aut Nemanja Nikolić) sam igrao u Vojvodini i poznajemo se dobro, dok Žileta ( prim.aut Marko Živković) poznajem van terena i ovom prilikom želim da mu poželim brz oboravak i da se što pre vrati na teren jer je Žile sjajan momak i fudbaler. Nadam se da ćemo što pre formirati i uigrati tim koji će biti kadar da ostvari dobar rezultat, jer je moj san bio da zaigram za klub koji igra Ligu šampiona, pa verujem da uz dobro vođstvo i kvalitet možemo dalje - naveo je bivši igrač Vojvodine.

Večiti derbi je san svakog igrača.

- Večiti derbi je utakmica koja privuče najviše gledalaca u srpskom fudbalu. Navijači su ti koji daju najviše svojih emocija i smatram da se to prenese i na igrače na terenu. Zato derbi ima posebnu draž. Mislim da je želja svakog fudbalera i Srbije da odigra bar jedan derbi - govorio je Lazarević.

Imao je poruku za navijače.

- Impresioniran sam načinom na koji pružajupodršku kako na fudbalskim utakmicama, tako i na košarkaškim - zaključio je Milan Lazarević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading