VATROGASCIMA STIGAO HITAN POZIV! Neko se spremao da pali sveće kod šume! Odmah su odjurili tamo, a onda su zatekli OVAJ prizor! (FOTO)

Autor:

Svet

16.07.2024

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako su vatrogasci objavili na zvaničnoj stranici na Fejsbuku, dojavu su dobili sinoć malo posle 20 sati

VATROGASCIMA STIGAO HITAN POZIV! Neko se spremao da pali sveće kod šume! Odmah su odjurili tamo, a onda su zatekli OVAJ prizor! (FOTO)

Foto: Printscreen/Facebook/Javna vatrogasna postrojba grada Makarske

Vatrogasci u stanici u Makarskoj sinoć su dobili poziv od savesnog građanina koji ih je upozorio na potencijalnu opasnost od paljenja sveća u blizini šume.

Međutim, situacija koja ih je sačekala na terenu bila je sasvim drugačija od očekivane.

Dojava i intervencija

Prema objavi na zvaničnoj Fejsbuk stranici, dojava je stigla malo posle 20 sati, nakon čega su vatrogasci odmah reagovali.

Na lokaciji Osejava, u blizini šume, umesto potencijalnog požara, naišli su na nekoliko stranih državljana koji su pripremili romantično mesto za prosidbu svojim prijateljima.

Romantično iznenađenje umesto opasnosti

Umesto da budu suočeni sa stvarnom opasnošću od požara, vatrogasci su otkrili da su sveće koje su videli zapravo bile dekoracija za romantični trenutak, te da nije postojala opasnost od izazivanja vatrene stihije.

Ova neobična situacija sigurno je iznenadila i same vatrogasce, ali ih je istovremeno i razveselila.

Reakcija vatrogasaca

Vatrogasci su pohvalili savesnog građanina koji je prijavio sumnjivu aktivnost, ističući važnost odgovornog ponašanja građana u sprečavanju potencijalnih opasnosti.

Takođe, izrazili su divljenje prema stranim državljanima koji su bili svesni rizika od paljenja sveća u tom okruženju.

Želje za buduće mladence

Na kraju, vatrogasci su uputili lepe želje budućim mladencima, poželeći im puno sreće, ljubavi i uzajamnog poštovanja u zajedničkom životu.

Ova neočekivana situacija sigurno će ostati upamćena kao jedan neobičan, ali krajnje simpatičan događaj u radu vatrogasaca u Makarskoj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading