OVO JE GOL KOJI JE ŠPANCIMA DONEO ČETVRTU TITULU EVROPSKOG ŠAMPIONA! Zlatna rezerva Ojarzabal precizan u centimetar (VIDEO)

Autor:

Sport

14.07.2024

23:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva završnica u Berlinu!

OVO JE GOL KOJI JE ŠPANCIMA DONEO ČETVRTU TITULU EVROPSKOG ŠAMPIONA! Zlatna rezerva Ojarzabal precizan u centimetar (VIDEO)

Foto: Profimedia

Fudbalska reprezentacija Španije savladala je u finalu EVRO Englesku sa 2:1 i postala šampion Evrope!

Kao i svaki put kada je Engleska igrala na ovom prvenstvu - prvih 45 minuta moglo je komotno da se prespava.

Drugo poluvreme, pak, počelo je kao iz snova - golom posle samo jednog minuta! Neverovatni, po prvi put na prvenstvu 17-godišnjak, Lamin Jamal ponovo se našao u centru pažnje sa svojim najboljim drugarom - Nikom Vilijamsom. Poslao je loptu krilni igrač Barselone na drugu stranu gde su Englezi potpuno zaboravili na Vilijamsa koji je idealno zahvatio loptu i matirao Pikforda. To je nagovestilo daleko uzbudljiviji meč, pa je na terenu sve "prštalo" posle gola. 

Kao grom iz vedra neba, u trenucima kada je "crvena furija" dominirala, ponovo se zlatna Sautgejtova rezerva pojavila. U 70. je ušao, a tri minuta kasnije postigao prelep pogodak - Kol Palmer je dobio odloženu loptu od Belingema i izvanredno pogodio donji ugao Simonovog gola za izjednačenje.

Trebalo je nekoliko minuta Španiji da se oporavi od iznenadnog šoka, a onda - BUM. Svi su očekivali da idemo u produžetke, ali ne i Mikel Ojarzabal koji je 18 minuta po ulasku u igru kao još jedna zlatna rezerva i pogodio mrežu protivnika.

Napadač Real Sosijedada je posle kombinacije sa Kukureljom nadmudrio celu odbranu Engleske sa Pikfordom i doneo Španiji četvrtu titulu šampiona Evrope!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading