OVO JE GOL KOJI JE POSLAO ENGLESKU U FINALE EVRO: ZLATNA rezerva Sautgejta pogodila u POSLEDNJIM trenucima (VIDEO)

Autor:

Sport

10.07.2024

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proučavaće se kako su ovo uspeli

OVO JE GOL KOJI JE POSLAO ENGLESKU U FINALE EVRO: ZLATNA rezerva Sautgejta pogodila u POSLEDNJIM trenucima (VIDEO)

Foto: Profimedia

Engleska je savladala Holandiju sa 2:1 posle preokreta i zakazala susret sa Španijom u finalu Evropskog prvenstva 14. jula!

Ćavi Simons je postigao evrogol na otvaranju meča, ubrzo je Kejn poravnao posle sumnjivog jedanaesterca, a posle odličnog početka tempo je potpuno opao i nismo videli mnogo uzbuđenja sve do samog kraja kada su svi mislili da idemo u produžetke.

A tada se pojavila zlatna rezerva Engleske - Oli Votkins. Sautgejt je pogodio sa promenama i dvojica igrača koji su ušli 10 minuta pre kraja meča, Kol Palmer i pomenuti Votkins kombinovali su za pobedonosni gol u poslednjim trenucima meča. Napadač Aston Vile je postigao četvrti gol za reprezentaciju i to u kakvom trenutku!

Zagradio se, okrenuo i poslao loptu praktično perfektno u donji ugao Ferbrugena koji je bio nemoćan u toj situaciji.

Finale će se odigrati 14. jula na Olimpijskom stadionu u Berlinu i tada ćemo znati ime novog šampiona Evrope - Engleska ili Španija. Zaista će se proučavati kako je Sautgejt uspeo da osvoji ovo prvenstvo ukoliko "Gordi Albion" podigne trofej. Posle jedva izvojevane pobede nad Srbijom, te remija sa Danskom i Slovenijom, pa Belingemovog gola za produžetke u poslednjim sekundama nisu stali. Vratili su se i protiv Švajcarske pred kraj meča i izbacili ih posle penala, a večeras su u 90. minutu ponovo došli do pobede. Zaista neverovatan put do finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading