PIKSIJA NAHVALIO LEGENDARNI AS ZBOG IGRE SRBIJE NA EVRO! Čuveni trener stao uz Stojkovića (FOTO)

Autor:

Sport

14.07.2024

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Srbija je igrala dobar fudbal u Nemačkoj"

PIKSIJA NAHVALIO LEGENDARNI AS ZBOG IGRE SRBIJE NA EVRO! Čuveni trener stao uz Stojkovića (FOTO)

Foto: Starsport

Piksi u Berlinu: Susret sa Fabijom Kapelom i finale EVRO 2024

Selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi, otputovao je u Berlin kako bi prisustvovao finalu Evropskog prvenstva između Španije i Engleske na Olimpijskom stadionu. Iako je verovatno želeo da bude u drugačijoj ulozi, Piksi je imao priliku da se susretne sa jednim od najvećih trenera svih vremena - Fabijom Kapelom.

Susret sa legendom: Dragan Stojković i Fabio Kapelo

U prestonici Nemačke se desio susret između selektora "orlova" i legendarnog italijanskog trenera, Fabija Kapela. Njih dvojica su razmenili prijateljske reči i pohvalili se fotografijama na društvenim mrežama, što je izazvalo pažnju javnosti. Kapelo je izrazio mišljenje da je reprezentacija Srbije pokazala dobar fudbal na Evropskom prvenstvu i poželeo joj mnogo uspeha u budućim takmičenjima.

Italijan je takođe našoj reprezentaciji poželeo mnogo sreće i uspeha u „A” diviziji Lige nacija, a naročito u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine, uz poruku da navijači Srbije imaju dosta razloga za optimizam u narednom periodu.


Piksijeva nada i utakmica sa Englezima

Iako je Piksi možda želeo da bude u ulozi aktivnog učesnika finala, on se ipak našao u publici, ali sa posebnim razlogom. Svestan da je Srbija igrala u istoj grupi sa Englezima, Piksi je istakao da je njegova ekipa uspela da ih natera da se brane čak 70 minuta tokom njihovog susreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading