ZVEZDA DOBILA GOL-MAŠINU! Ove reči RADUJU Milojevića: "Daće SIGURNO 15 golova"!

Autor:

Sport

16.07.2024

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli dobili strašnog igrača.

ZVEZDA DOBILA GOL-MAŠINU! Ove reči RADUJU Milojevića: "Daće SIGURNO 15 golova"!

Foto: FK Crvena zvezda

Portugalski klub Farense zaradiće dva miliona evra od transfera napadača Bruna Duartea u Crvenu zvezdu, a 28-godišnji Brazilac potpisaće trogodišnji ugovor.

O njegovim kvalitetima i potencijalu govorio je nekadašnji fudbaler Predrag Jokanović, koji decenijama radi u ovoj državi.

- Dovoljno je videti da je Bruno igrao za Sao Paolo i Palmeiras, najveće ekipe iz Brazila, pa zaključiti da je školovan fudbaler. Duarte je visok 185 centimetara, ali na terenu deluje da ima najmanje 1.90. Mnogo je korpulentan, narodski rečeno „baš ga ima“. Za postojeću visinu i težinu kreće se odlično. U šesnaestercu je mnogo opasniji nego van - rekao je Jokanović za Sportski žurnal.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Bruno Duarte

Smatra da Južnoamerikanac ima sličnosti sa belgijskim napadačem Lukakuom.

- Podseća na Romelua Lukakua. Mada je reprezentativac Belgije mnogo fizički jači. Slično igraju u polju, zagrade se, navuku centarhalfove i potom odigraju pas dalje i nastavljaju kretnju ulaskom u kazneni prostor. Bruno je veliki radnik u fazi odbrane i napada, što je mnogo važno u današnjem fudbalu - istakao je Predrag Jokanović.

Na kraju je procenio koliko bi mogao da postigne pogodaka novi Zvezdin špic:

- Duarte nije postizao često golove u Gimaraešu. Sjajna je stvar i dobar signal da je za Farenese, klub kojem je prvi cilj opstanak, prošle sezone bio strelac 14 puta. U Portugaliji kad neko da preko deset golova može se smatrati uspehom, jer se ovde igra mnogo snažno. Mada je Bruna kolega Milojević video u Saudijskoj Arabiji dok je trenirao Al Ahli, a Brazilac igrao za Damak, nije ga hteo samo zbog poslednje sezone u Portugaliji. Bruno je garancija za 15 golova - prognozirao je Duarteov golgeterski učinak Jokanović u narednoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading