NOLE MU OVO NEĆE OPROSTITI! Nadal SRAMNO uvredio Đokovića!

Autor:

Sport

16.07.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as to nije zaslužio.

NOLE MU OVO NEĆE OPROSTITI! Nadal SRAMNO uvredio Đokovića!

Foto: www.profimedia.rs

Đoković i Nadal

Pošto je preskočio takmičenje na ovogodišnjem Vimbldonu, španski teniser Rafael Nadal oduševljeno je govorio o svom mladom sunarodniku i novom-starom šampionu trećeg Grend slema u sezoni, Karlosu Alkarazu.

"Bik sa Majorke" je naglasio da Alkaraz ima neverovatnu prednost u tome što će biti favorit bez obzira na turnir ili podlogu na kojoj se igra, ističući da to nije bilo viđeno u njegovoj generaciji.

- Najbolja stvar koja mu ide u prilog je da, bez obzira koji turnir ili podloga, će on biti favorit. To je nešto što niste videli u mojoj generaciji. Ja sam bio favorit na šljaci, ali na travi je bio Rodžer. Na betonu je bilo između Rodžera i Novaka i potom mene malo kasnije - rekao je Nadal za "L‘Ekip" i nastavio:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

- Ali, niko od nas nije bio favorit pre svakog turnira. Mislim da Karlos danas jeste i to je velika prednost jer sigurno da oseća da ga je, ako igra na ovom nivou, teško pobediti - istakao je Rafa.

"Kralj šljake" se vratio na teren posle Rolan Garosa u dubl konkurenciji u Bostadu, gde je nastupio sa partnerom Kasperom Rudom iz Norveške. Njih dvojica su ostvarili impresivan trijumf nad drugim nosiocima, Gvidom Andreocijem i Miguelom Anhelom Rejes-Varelom, rezultatom 2:0 (po setovima 6:1, 6:4).

Rafa je najavio povlačenje na kraju ove godine, ali i da će nastupiti na Olimpijskim igrama u Parizu, omiljenoj podlozi u Parizu, gde je bio šampion 14 puta. Nadal je igrao i ove sezone na Rolan Garosu, gde ga je u prvoj rundi izbacio Nemac Aleksander Zverev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading