IVAN DOHVATIO BIVŠU ZADRUGARKU PRED KAMERAMA: Vrela akcija u Šimanovcima zgrozila prisutne, Marinković ne zna gde udara! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.07.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković je odlučio da preboli suprugu uz pomoć bivše zadrugarke.

IVAN DOHVATIO BIVŠU ZADRUGARKU PRED KAMERAMA: Vrela akcija u Šimanovcima zgrozila prisutne, Marinković ne zna gde udara! (VIDEO)

Foto: Republika

Sinoć je na velelepnom imanju u Šimanovcima održana žurka povodom završetka "Elite 7", a Jelena Marinković je doživela pravu dramu. Naime, dok je davala intervju voditeljki, prišla joj je Žana Omnia, koja ju je napala i udarila pesnicom, a zatim nastavila da tuče. Voditeljka je iste sekunde pozvala obezbeđenje, a snimak je procurio na društvenim mrežama i možete ga pogledati u nastavku ovog teksta.

Ivan Marinković je obletao oko supruge, koja ga je javno prevarila sa Urošem Rajačićem, ali je ubrzo utehu pronašao u naručju Deniz Dejm, bivše zadrugarke, koja privlači pažnju gde god se pojavi. Ona je celu noć zabavljala Ivana i potrudila se da lakše preboli Jelenu, koja je već napustila imanje, kako bi se oporavila od udarca.

Prisutni su primetili da se Ivan vratio svom starom poroku, odnosno, da je ponovo krenuo da konzumira alkohol, pa je tako sinoć bio vidno pod promilima, a videćemo kako će danas prokomentarisati eksplicitni snimak, koji kruži društvenim mrežama. 

Pre nego što je Žana napala Jelenu, Marinkovićka je pričala o svom odnosu sa Urošem Rajačićem.

- Nismo se javili jedno drugom, njegov problem što se tako ponaša, ja ne treba prva da prilazim, uopšte se nije udostojio da mi pruži ruku. Mnogo toga se i čulo i saznalo, mislim da je dosta povodljiv i da sluša šta mu neko priča, mislim da nije džentlmenski u svakom slučaju, ali meni ne pada na pamet da se prva javljam. Ja sam videla tu hladnoću i na finalu i osetila sam to. Rekao mi je da je dobio razne poruke, ali njega niko nije nagovarao da bilo šta radi. Ja sam mu rekla da možemo da provodimo vreme i van svega ovoga, ali eto ja sam sve sama zaključila. Ja nisam mala i uradila sam mnogo toga na svoju ruku, nije imao odgovornost ali ako je postojalo nešto između nas mislim da nije lepo da se ovako ponaša. Ja nemam nameru više sa njim da se sretnem i razgovaram - istakla je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading