SKANDAL NA KOPA AMERIKA! Uhapšen prvi čovek kolumbijskog fudbala! Zajedno sa sinom učestvovao u TUČI, pa završili iza REŠETAKA!

Autor:

Sport

16.07.2024

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđene scene po završetku finalne utakmice.

SKANDAL NA KOPA AMERIKA! Uhapšen prvi čovek kolumbijskog fudbala! Zajedno sa sinom učestvovao u TUČI, pa završili iza REŠETAKA!

Foto: www.profimedia.rs

Posle dramatičnog finala Kopa Amerike između Argentine i Kolumbije, koje je završeno pobedom Argentine od 1:0 u produžecima, dogodio se nezapamćen skandal koji je potresao fudbalski svet.

Naime, predsednik Fudbalskog saveza Kolumbije, 71-godišnji Ramon Hezurun, i njegov sin koji ima 43 godine uhapšeni su zbog napada na službeno lice po završetku meča u Majamiju.

Kada se utakmica završila, došlo je do incidenta koji je šokirao prisutne. Ramon Hezurun i njegov sin učestvovali su u tuči sa službenikom iz obezbeđenja, a prema izveštaju policije iz Majamija, njih dvojica su postali besni kada im nije bio dozvoljen ulazak na teren.

Situacija je eskalirala pošto je pripadnik obezbeđenja stavio otvoren dlan na grudi Hezurunovog sina, nakon čega je usledio fizički sukob.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Predsednik FS Kolumbije Ramon Hezurun

Iz Fudbalskog saveza Kolumbije nisu stigle zvanične izjave povodom ovog incidenta, a ni Ramon Hezurun ni njegov sin nisu želeli da daju nikakav komentar. Nakon nemile scene, njih dvojica su odmah uhapšeni, a policija je pokrenula istragu kako bi utvrdila sve okolnosti ovog događaja.

Ovaj skandalan događaj nakon finala Kopa Amerike ostavlja gorak ukus u ustima ljubiteljima fudbala širom sveta. Uhapšeni predsednik Fudbalskog saveza Kolumbije i njegov sin suočiće se sa zakonskim posledicama svojih postupaka, dok fudbalska javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading