ĐOKOVIĆ KVARI PERFEKTAN DAN ŠPANCIMA? MORATA I ALKARAZ SE PODRŽALI PRED VELIKA FINALA: Samo Nole i Englezi im mogu stati na put

Autor:

Sport

13.07.2024

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslali su poruku jedan drugom

ĐOKOVIĆ KVARI PERFEKTAN DAN ŠPANCIMA? MORATA I ALKARAZ SE PODRŽALI PRED VELIKA FINALA: Samo Nole i Englezi im mogu stati na put

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

Nedelja će biti dan prepun uzbuđenja za Španiju, jer će se osim finala Evropskog prvenstva protiv Engleske, odigrati i repriza prošlogodišnjeg finala Vimbldona u kojem će Karlos Alkaraz pokušati da odbrani pehar i savlada Novaka Đokovića.

Kapiten "crvene furije" Alvaro Morata i mladi teniser poslali su inspirativne video poruke podrške jedan drugom pred dva velika finala koja će se održati u nedelju. 


U emotivnoj video poruci, fudbaler Atletiko Madrida je podsetio Alkaraza na njihov razgovor pre početka Evropskog prvenstva, kada je predvideo da će se njih dvojica takmičiti u finalima istog dana.

- Zdravo Čarli, sećaš se da sam ti pre početka Evropskog prvenstva rekao da nećeš moći da nas bodriš u finalu jer ćeš tog dana i ti igrati finale. Nadam se da će nedelja biti dan za pamćenje za celu Španiju. Podržavaćemo te svim srcem i kao što ti kažeš, obojica znamo šta je potrebno za pobedu. Nadam se da ćemo se videti sledeće nedelje u Madridu da proslavimo zajedno - rekao je Morata u video poruci emitovanoj na zvaničnom Instagram nalogu Evropskog prvenstva.

Alkaraz je izjavio da je pratio sve njihove utakmice.

- Pratio sam sve utakmice, od prve do polufinala, patio sam sa vama i podržavao vas. Nadam se da će nedelja biti poseban dan za sve vas. Šaljem vam veliki zagrljaj, hajde da uradimo to. Napred! - rekao je španski teniser.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading