GAZI NA TERENU, A OSVAJA VAN NJEGA! Najveća zvezda EP danas slavi 17. rođendan, a OVA LEPOTICA je njegova DEVOJKA! (FOTO)

Autor:

Sport

13.07.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne kriju vezu pred roditeljima.

GAZI NA TERENU, A OSVAJA VAN NJEGA! Najveća zvezda EP danas slavi 17. rođendan, a OVA LEPOTICA je njegova DEVOJKA! (FOTO)

Foto: Profimedia, TikTok/printscreen

Lamin Jamal, 17-godišnji vunderkind iz Španije, izaziva veliku pažnju u svetu fudbala svojim izuzetnim nastupima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Dok se "Crvena furija" priprema da se sastane u velikom finalu sa Engleskom na Olimpijskom stadionu u Berlinu, pažnja nije usmerena samo na Jamalove veštine na terenu, već i na njegov lični život.

Jamal, često nazivan "najvećom senzacijom" šampionata Starog kontinenta od strane svetskih medija, proslavio je svoj 17. rođendan samo dan pre veoma iščekivanog finala. Uprkos tinejdžerskim godinama, već je upisao svoje ime u istoriju kao najmlađi strelac u istoriji Evropskih prvensatva.

 

 

Proglašen je draguljem Barselone, a njegov talenat odavno je privukao pažnju fudbalskih entuzijasta širom sveta.

Dok je Jamal bio otvoren o izazovima balansiranja školskih obaveza sa fudbalskim obavezama tokom Evropskog prvenstva, nedavni događaji su osvetlili privatne aspekte njegovog života.

Tokom utakmice protiv Francuske, jedna mlada dama po imenu Aleks Padilja, koja se već proslavila kao uspešna influenserka, primećena je u društvu Jamalovih roditelja na tribinama.

Glasine sugerišu da je Laman u romantičnoj vezi sa Padiljom, koja je naglo stekla popularnost na društvenim mrežama, posebno na TikToku, gde joj je broj pratilaca naglo porastao na skoro 200.000 fanova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading