PARTIZANU STIGLA PRETNJA IZ UKRAJINE! U Dinamu su SPREMNI na sve!

Autor:

Sport

13.07.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli pred velikim izazovom.

PARTIZANU STIGLA PRETNJA IZ UKRAJINE! U Dinamu su SPREMNI na sve!

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana se pripremaju pred prvi protiv Dinama iz Kijeva u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Aleksandr Andrijevski, vezista ukrajinskog tima, izneo je očekivanja svog tima uoči ovog susreta, ističući da je njihov jedini cilj plasman u ligašku fazu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

- Očekivanja protiv Partizana? Mi razmišljamo i računamo jedino na plasman u Ligu šampiona. U ligašku fazu. Zato na ove mečeve gledamo veoma ozbiljno. Jasno nam je da će biti teško, ali spremni smo za sve - poručio je Andrijevski, naglašavajući ozbiljan pristup koji njegov tim ima prema ovoj utakmici.

 

 

Dinamo se nedavno sastao sa nemačkim drugoligašem Paderbornom, u pripremnoj utakmici koja je završena bez golova (0:0). Vezista Kijevljana je istakao da su se osećali pod pritiskom tokom meča protiv jakog protivnika, ali je takođe naglasio da veruju u pozitivan ishod.

- Igrali smo pod pritiskom protiv jakog protivnika. Ali, biće sve u redu - rekao je Andrijevski, ističući posvećenost i spremnost Dinama da se izbori sa izazovima koji ih očekuju.

Partizan je prethodni ciklus odradio na "Bratskom kupu" u Moskvi, gde je igrao protiv domaćih ekipa CSKA (izgubio 0:3), Dinama je pobedio posle boljeg izvođenja penala (4:2), dok je u poslednjem duelu remizirao sa Lokomotivom rezultatom 1:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading