REPREZENTATIVAC SRBIJE NAPLATIO DOBRE IGRE NA EVRO: Ovako BOGATA ponuda iz Rusije nije mogla da se odbije

Autor:

Sport

13.07.2024

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno je potvrđeno

REPREZENTATIVAC SRBIJE NAPLATIO DOBRE IGRE NA EVRO: Ovako BOGATA ponuda iz Rusije nije mogla da se odbije

Foto: Starsport

Saša Lukić i Ivani Ilić

Nakon nedelja spekulacija, transfer mladog reprezentativca Srbije, Ivana Ilića, u redove Zenita iz Sankt Peterburga je konačno potvrđen. Očekuje se da će Ilić uskoro staviti paraf na ugovor, čime će postati deo ruskog tima.

Transfer Ivana Ilića "težak" je oko 25.000.000 evra, što jasno pokazuje koliko je Zenit bio ozbiljan u svojoj nameri da dovede talentovanog fudbalera. Ta odlučnost pokazala se i u nedavno otkrivenim informacijama o ponudi ruskog tima.

Navodno, pored impresivne plate od oko četiri miliona evra po sezoni uz određene bonuse, fudbaleru je ponuđena vila u samom srcu Sankt Peterburga.

 

 

Osim luksuzne vile, Zenit je navodno ponudio i luksuzni automobil kao deo paketa za Ilića. Još jedan neverovatan detalj koji se pojavio jeste i poklon u vidu neograničenog broja besplatnih letova za Srbiju. Sigurno da je klubu bilo teško da pusti Ilića, ali je Piksijev "orao" bio odlučan u nameri da odleti za Rusiju, a pored ovakvih ponuda, ko i ne bi...

Ilić je bio jedna od retkih svetlih tačaka Srbije na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Bio je možda i najbolji igrač u veznom redu, pa je došao red da naplati solidne partije.

Ovaj transfer takođe pružiće priliku mladom fudbaleru iz Niša da zaigra sa iskusnim Strahinjom Erakovićem, već prisutnim u redovima Zenita od prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading