PUKLA "BOMBA" U TURSKOJ! Ikona kluba OBUKLA crno-beli dres! Navijači organizovali ŽURKU! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.07.2024

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivan transfer iskusnog napadača.

PUKLA "BOMBA" U TURSKOJ! Ikona kluba OBUKLA crno-beli dres! Navijači organizovali ŽURKU! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Posle osam sezona provedenih u rimskom Laciju, Ćiro Imobile je konačno odlučio da promeni sredinu i pređe u redove turskog Bešiktaša.

Ova vest je izazvala veliku pažnju kako navijača, tako i fanova Rimljana širom Evrope. Prizor uplakanog navijača koji je grlio 34-godišnjeg centarfora na rimskom aerodromu jasno pokazuje koliki je značaj Imobilea imao za ekipu Lacija tokom godina provedenih u Večnom gradu.

Ipak, prelazak u Bešiktaš doneo je potpuno drugačiju atmosferu. Navijači istanbulskog kluba dočekali su Imobilea cvećem i vatrometima, jasno pokazujući svoje oduševljenje dolaskom iskusnog napadača. Veruje se da je uprava Bešiktaša izdvojila između dva i tri miliona evra za otkup Imobileovog ugovora, a spekuliše se da je Italijan potpisao vernost turskom velikanu na dve godine.

Ćiro Imobile je tokom svoje karijere odigrao impresivnih 270 utakmica u Seriji A u dresu Lacija, postigavši čak 169 golova. Osim toga, sa Rimljanima je osvojio Kup Italije 2019. i Superkup u dva navrata – 2017. i 2019. Ovi uspesi jasno pokazuju koliki je doprinos Imobilea bio u dostignućima nebesko-plavih tokom proteklih sezona.

Sa državnim timom, Imobile je ostvario značajan uspeh osvojivši titulu prvaka Evrope 2021. godine. Međutim, uprkos ovom velikom uspehu, selektor Lučano Spaleti izostavio je iskusnog napadača sa spiska fudbalera, koji su bili pozvani da brane trofej u Nemačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading